QX Day 2020

QX Day 2020

Quality Experience Day 2020

Tijdens de QX Day op donderdag 1 oktober ontdek je de nieuwste trends en ontwikkelingen in quality assurance en testen. Met een interactief podium zal de QX Day dit jaar voor het eerst zowel fysiek als online zijn. Met als vanouds interessante sprekers en parallel sessies. Meld je via deze pagina aan voor de QX Day!

Direct aanmelden

Het thema: 'Team up for Quality Engineering'

Agile en DevOps heeft zich de laatste jaren bewezen als dé manier van werken in IT-delivery. Gedreven door de steeds groeiende vraag van de business en klanten naar meer, betere en gebruiksvriendelijke software-oplossingen. Met behulp van CI/CD-pipelines zijn teams in staat snel business waarde te leveren. Snelheid en innovatie zijn sleutelwoorden. Tegelijkertijd brengt DevOps een uitdaging met zich mee; hoe houdt het team de focus op kwaliteit gedurende het volledige IT-delivery proces? Wat is de rol van Quality engineering?

Hybrid Event

De QX Day krijgt dit jaar  een andere (digitale) wending. Met een interactief podium zal de QX Day dit jaar voor het eerst zowel fysiek als online zijn. Met als vanouds interessante sprekers en parallel sessies. Tijdens deze Hybride editie zijn er drie inspirerende parallel tracks met presentaties:

  • Development & Quality
  • People, Culture & Organisation
  • Quality Automation

Programma

Vanaf 13:00 uur verwelkomen we je graag online óf fysiek in het NBC te Nieuwegein. Het programma start om 13:30 uur en we eindigen rond 20:45 uur. 

Praktische informatie

  • Datum: Donderdag 1 oktober 2020 vanaf 13.00 uur
  • Locatie fysiek: in het NBC te Nieuwegein. Let op! Maximaal 100 personen, dus wees er snel bij.
  • Locatie online: achter je eigen computer

Voor wie?

Business- en IT management, product-owners, agile coaches, business analisten, software architecten, developers, testers, beheerders, portfoliomanagers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in kwaliteit en DevOps.

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

13:00 - 20:45
Hybrid Event Sogeti