QX Day 2020

QX Day 2020 - Team up for Quality Engineering

Quality Experience Day 2020

Op donderdag 1 oktober vond de QX Day voor het eerst digitaal plaats. Met als thema 'Team up for Quality Engineering' ging het als vanouds over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen quality assurance, testen en development. Kon je er niet bij zijn? Bekijk alle sessies terug!

Terugkijken

Het thema: 'Team up for Quality Engineering'

Agile en DevOps heeft zich de laatste jaren bewezen als dé manier van werken in IT-delivery. Gedreven door de steeds groeiende vraag van de business en klanten naar meer, betere en gebruiksvriendelijke software-oplossingen. Met behulp van CI/CD-pipelines zijn teams in staat snel business waarde te leveren. Snelheid en innovatie zijn sleutelwoorden. Tegelijkertijd brengt DevOps een uitdaging met zich mee; hoe houdt het team de focus op kwaliteit gedurende het volledige IT-delivery proces? Wat is de rol van Quality engineering?

De QX Day 2020 vond op 1 oktober 2020 plaats. Kon je er niet virtueel bij zijn of wil je gevolgde presentaties en gesprekken terugkijken? Dat kan!

Terugkijken

Hybrid Event

De QX Day krijgt dit jaar  een andere (digitale) wending. Met een interactief podium zal de QX Day dit jaar voor het eerst volledig online te volgen zijn. Met als vanouds interessante sprekers en parallel sessies. Tijdens deze Online editie zijn er vier inspirerende parallel tracks met presentaties:

  • Development & Quality
  • People, Culture & Organisation
  • Quality Automation
  • Deep dive workshops

Programma

Vanaf 13:00 uur verwelkomen we je graag online vanuit het NBC te Nieuwegein. Het programma start om 13:30 uur met keynotespreker Sander Hoogendoorn (inspirator en software craftsman). Verder zullen interessante gastsprekers als René Tuinhout (RDW), Bart Enkelaar (Bol.com), Rens Voogt (Alphabet), Bernd Veenstra (Gasunie) inspireren met presentaties en live discussies onder leiding van dagvoorzitter Gerrit Heijkoop. Pick your choice en sluit gedurende dag aan waar je interesse ligt. Het online programma zal doorgaan tot 20:45 uur.

QX Day 2020 programma

 

Praktische informatie

  • Datum: Donderdag 1 oktober 2020 vanaf 13.00 uur
  • Locatie fysiek: vanwege de nieuwe RIVM maatregelen is fysieke aanwezigheid helaas niet meer mogelijk
  • Locatie online: achter je eigen computer

Voor wie?

Business- en IT management, product-owners, agile coaches, business analisten, software architecten, developers, testers, beheerders, portfoliomanagers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in kwaliteit en DevOps.

Terugkijken

Kan ik je helpen?

Download het programma

13:00 - 20:45
Online Event Sogeti