QX Day 2021 - Level Up! with Quality Engineering

QX Day 2021 - Aanmelden

Quality Experience Day 2021

Op dinsdag 5 oktober vindt de QX Day 2021 plaats. Het thema dit jaar is 'Level Up! with Quality Engineering'.

Tijdens de QX Day 2021 bieden we je een compleet en inspirerend programma vol keynotes, praktijkverhalen en workshops rondom dit thema. Leer van andere organisaties, ontmoet vakgenoten en laat je helemaal bijpraten. Ben jij er bij?

Direct aanmelden

Quality Experience Day 2021

De QX Day is een jaarlijks event dat voor en door Sogeti wordt georganiseerd. Het is het grootste evenement van Nederland op het gebied van quality engineering en testen! Het event is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met kwaliteit van IT. Dus zeker niet alleen voor de specialisten en testers zelf.

We bieden een compleet en inspirerend programma vol keynotes, praktijkverhalen en workshops, zowel in het Nederlands als ook een aantal tracks in het Engels. Leer van andere organisaties, ontmoet vakgenoten en laat je helemaal bijpraten. En elk jaar is het programma ingericht rondom een thema. 

 

Level Up! with Quality Engineering

Het thema van dit jaar is: Level Up! With Quality Engineering. Snelheid en kwaliteit zijn belangrijker dan ooit, transformaties naar Agile en DevOps zijn in volle gang. Constant zijn we op zoek naar het volgende niveau in ons vakgebied. Quality at speed, fast feedback; nog beter en nog sneller met als doel waarde toevoegen aan ontwikkelprocessen en uiteraard de business. Hoe word je daar steeds beter in? 

Onderwerpen die zeker aan bod gaan komen zijn:

 • Quality improvement in DevOps teams
 • Security binnen DevOps
 • Kwaliteit van code en architectuurkeuzes voor software development
 • Kwaliteit in de keten met testautomatisering
 • Toepassing van kunstmatige intelligentie in quality engineering
 • Specification and Example approaches (zoals BDD en TDD)
 • Quality Engineering Strategy
 • Gamification in test strategy

Sprekers hoofdpodium zijn bekend!

Gregory Sedoc De voormalig topatleet en vaste analist op TV bij de internationale toernooien onderzoekt innovaties en nieuwe technologieën in de sport. De afgelopen maanden richtte hij zich op de Nederlandse olympische topsporters. Gregory deelt zijn ervaringen en inzichten vanuit deze onderzoeken en participeert in een gesprek met gasten aan tafel over inspiratie uit de wereld van topsport.

World Quality Report 2021-2022 Dit jaar hebben wij het toonaangevende wereldwijde onderzoek naar de belangrijkste trends in quality engineering en testen voor de 13e keer uitgevoerd. Na een korte presentatie van de uitkomsten bespreken we de belangrijkste trends met experts uit ons vakgebied.

Philips AI-powered DevOps monitoring assistant to accelerate testing and development; Sogeti en Philips tonen het DevAssist tool en gaan in op achtergronden en ambitie met deze ontwikkeling.

Quality Engineering strategy auteurs van het boek ‘Quality for DevOps teams’ gaan in op ontwikkelingen binnen ‘the body of knowlegde for Quality Engineering’ met de Quality Engineering Strategy.

KPN Leading Change by Coaching a Quality Mindset @ MyKPN; van weerstand naar borgen van succes

 

Datum en locatie

Vanaf 13:00 uur verwelkomen we je graag online óf live in DeFabrique te Utrecht. We eindigen het fysieke evenement rond 17:00 uur.  Online gaat de QX Day ook in de avond door, tot 21:00 uur.  

 • Dinsdag 5 oktober 2021
 • Bij DeFabrique: 13:00 tot 17:00
 • Online: 13:00 tot 21:00

 

Aanmelden

Ben jij er dit jaar ook weer bij? Of wil je voor het eerst meemaken hoe je na een QX Day weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van kwaliteit en testen? Meld je dan nu alvast aan en reserveer je plek! 

Hoeveel gasten we in DeFabrique mogen ontvangen hangt af van de in oktober geldende regels. We houden je hiervan op de hoogte. 

Kan ik je helpen?

Marco van Winsen Sogeti Head of Digital Assurance & Testing
Phone number: +31 886 606 600

Direct aanmelden

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over QX Day.

Terugblik QX Day 2020 

13:00 - 21:00
DeFabrique & Online Utrecht