QX Day 2021 - Aanmelden

QX Day 2021 - Level Up! with Quality Engineering

Quality Experience Day 2021

Op dinsdag 5 oktober vindt de QX Day 2021 plaats. Het thema dit jaar is 'Level Up! with Quality Engineering'.

Tijdens de QX Day 2021 bieden we je een compleet en inspirerend programma vol keynotes, praktijkverhalen en workshops rondom dit thema. Leer van andere organisaties, ontmoet vakgenoten en laat je helemaal bijpraten. Ben jij er bij?

De QX Day terugkijken

Quality Experience Day 2021

De QX Day is het grootste evenement van Nederland op het gebied van quality engineering en testen! Het event is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met kwaliteit van IT. Dus zeker niet alleen voor de specialisten en testers zelf.

We bieden een compleet en inspirerend programma vol keynotes, praktijkverhalen en workshops, zowel in het Nederlands als ook een aantal tracks in het Engels. Leer van andere organisaties, ontmoet vakgenoten en laat je helemaal bijpraten. En elk jaar is het programma ingericht rondom een thema. 

Level Up! with Quality Engineering

Het thema van dit jaar is: Level Up! With Quality Engineering. Snelheid en kwaliteit zijn belangrijker dan ooit, transformaties naar Agile en DevOps zijn in volle gang. Constant zijn we op zoek naar het volgende niveau in ons vakgebied. Quality at speed, fast feedback; nog beter en nog sneller met als doel waarde toevoegen aan ontwikkelprocessen en uiteraard de business. Hoe word je daar steeds beter in? 

Onderwerpen die zeker aan bod gaan komen zijn:

 • Quality improvement in DevOps teams
 • Security binnen DevOps
 • Kwaliteit van code en architectuurkeuzes voor software development
 • Kwaliteit in de keten met testautomatisering
 • Toepassing van kunstmatige intelligentie in quality engineering
 • Specification and Example approaches (zoals BDD en TDD)
 • Quality Engineering Strategy
 • Gamification in test strategy

   Selected presentations will be in English 

  Kan ik je helpen?

  Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
  Phone number: +31 886 606 600

  Programma hoofdpodium

  Gregory Sedoc De voormalig topatleet en vaste analist op TV bij de internationale toernooien onderzoekt innovaties en nieuwe technologieën in de sport. De afgelopen maanden richtte hij zich op de Nederlandse olympische topsporters. Gregory deelt zijn ervaringen en inzichten vanuit deze onderzoeken en participeert in een gesprek met gasten aan tafel over inspiratie uit de wereld van topsport.

  World Quality Report 2021-2022 Dit jaar hebben wij het toonaangevende wereldwijde onderzoek naar de belangrijkste trends in quality engineering en testen voor de 13e keer uitgevoerd. Na een korte presentatie van de uitkomsten bespreken we de belangrijkste trends met experts uit ons vakgebied.
  Spreker: Mark Buenen. 

  Accelerate testing and development with machine learning tools Sogeti and Philips demonstrate the DevAssist tool and elaborate on the background and the ambitions with this development. This presentation will be in English
  Speakers: 
  Tia Nikolic & Almira Pillay  

  Build a quality focused culture using InnerSource In this session Clemens Reijnen will discuss how organizations are successful adopting InnerSource practices to cultivate quality throughout the organization. This presentation will be in English
  Speaker: Clemens Reijnen

  Quality Engineering Strategy boosts your IT delivery Authors of the book ‘Quality for DevOps teams’ talk about a new tool in ‘the TMAP body of knowlegde for Quality Engineering’ which is the Quality Engineering Strategy  This presentation will be in English 
  Speakers: Rik Marselis & Dennis Geurts

  DevSecOps – Datalekken voorkomen en compliant worden met praktische security in DevOps Tijdens de presentatie worden verschillende aanpakken besproken, technieken getoond en de voor- en nadelen van deze aanpakken inzichtelijk gemaakt.
  Spreker: Tim de Gier

  Leading Change @MyKPN: coaching op een kwaliteitsmindset Bij KPN hebben we het MyKPN app team geholpen een mindset te ontwikkelen die helpt om effectieve testautomatisering op te zetten en duurzaam te borgen. Hoe pak je zoiets aan? 
  Spreker: Julien Schouten

  Naast het hoofdpodium verzorgen experts op het gebied van Quality Engineering deep dive sessies en workshops over onder andere Test Automation, CI/CD en Code Quality. We maken het volledige programma zo snel mogelijk bekend. 

  Interactief event platform

  Je eigen programma samenstellen, in contact komen met andere deelnemers, een afspraak maken met één van de experts en live chatten tijdens de presentaties. En natuurlijk de livestreams van de presentaties volgen. Zomaar wat leuke en handige opties die het interactieve event platform je biedt.

  Beleef het event optimaal mee. En niet alleen op de dag zelf, nee, het platform staat nu al live! Je ontvangt de link na je aanmelding. 

  Gregory Sedoc QXday

   

  Datum en locatie

  Vanaf 13:00 uur verwelkomen we je graag online óf live in DeFabrique te Utrecht. We eindigen het fysieke evenement rond 18:00 uur.  Online gaat de QX Day ook in de avond door, tot 20:30 uur.  

  • Dinsdag 5 oktober 2021
  • Bij DeFabrique: 13:00 tot 18:00
  • Online: 13:00 tot 20:30

  Programma 

  Klik op de afbeelding om deze in het groot te bekijken.

  QXday 2021 programma v12

   

  Aanmelden (gratis)

  Ben jij er dit jaar ook weer bij? Of wil je voor het eerst meemaken hoe je na een QX Day weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van kwaliteit en testen? Meld je dan aan en reserveer je plek! 

  Na je aanmelding via onderstaand formulier kun je kiezen voor deelname online of deelname op de locatie. Voor deelname op locatie heb je een geldig coronatoegansbewijs nodig.

  Aanmelden op het platform

  Onze event partners

  Partner QX day

  Terugblik QX Day 2020 

  Watch De opening van de QX Day | #QXDAY2020 on YouTube.

  13:00 - 21:00
  DeFabrique & Online Utrecht