Webbanner QX Day 2024

QX Day 2024 - Navigating the GenAI Era

Dinsdag 24 september, DeFabrique, Utrecht

Het is weer zover: het grootste Quality Engineering & Test event van Nederland komt eraan! Zien we je daar?

Navigating the GenAI Era

We nemen je mee op reis door de ”GenAI Era”. GenAI beïnvloedt ons leven, IT én softwareontwikkeling in toenemende mate. Wat betekent dat voor het vakgebied Quality Engineering? Hoe leveren we met Quality Engineering waarde voor de business in de GenAI Era? Wat betekent dat voor jou? Antwoorden op deze vragen én veel meer krijg je tijdens QX Day 2024!

QX Day draait om ervaren, leren, inspireren en netwerken. Met meer dan 400 vakgenoten is dit hét Quality Engineering event van het jaar. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in DeFabrique te Utrecht. Meld je snel aan voor QX Day 2024 en ervaar: “Navigating the GenAI Era”.

Save the date

Op 24 september is het weer zover: het grootste Quality Engineering & Test event van Nederland! Ook dit jaar beloven we je weer een compleet en inspirerend programma vol keynotes, praktijkverhalen, workshops en boven alles een gezellige dag vol met ontmoetingen! Meld je dus alvast aan.

QX Day 2023 terugkijken

Kom alvast in de stemming en beleef de magie van QX Day 2023 opnieuw met onze uitgebreide aftermovie! Van inspirerende keynotes tot boeiende workshops, deze film neemt je mee op een reis door een dag vol innovatie en inspiratie. 

Nieuwsgierig naar de presentaties van vorig jaar? Check ze hier.

Watch QX Day 2023 Aftermovie: Een Diepgaande Terugblik op SustAInable Quality Engineering on YouTube.

 

Afmelden

Ben je alsnog verhinderd, dan stellen we jouw plek graag beschikbaar aan een andere genodigde. Dit kan je via onderstaande button aangeven. 

Afmelden
 

Aanmelden - QX Day 2024

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.
Ja, ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens (zoals naam en e-mailadres) te delen met partners van de QX Day voor gerelateerde communicatie en aanbiedingen. Voor meer details, zie het privacybeleid.

09:00 - 16:45
DeFabrique Utrecht