Ronde Tafel: Digitale transformatie met DevOps

Hoe transformeer je je organisatie naar een DevOps-manier van werken? Welk leiderschap is hiervoor nodig? Welke valkuilen en succesfactoren ervaren andere organisaties, die deze reis al hebben ingezet?

EVENT-9-12-Digitale-transformatie-met-DevOps

Digitalisering. Versnelling. Kostenbesparing. Productiviteitsverhoging. Betrouwbaarheid.

Allemaal goede redenen waarom steeds meer organisaties DevOps omarmen, op weg naar digitale transformatie. DevOps is dan ook vooral een organisatorische mindset, gericht op end-to-end waardecreatie, multidisciplinaire teams en radicale automatisering.

Maar hoe transformeer je je organisatie nu effectief naar die nieuwe manier van werken? Welk leiderschap is hiervoor nodig? En welke valkuilen en succesfactoren ervaren andere organisaties, die deze reis al hebben ingezet?

Op deze vragen krijgt u antwoord tijdens onze rondetafel bijeenkomst rondom DevOps transformaties op vrijdag 9 december in Vianen. Graag nodigen wij u uit aan te schuiven bij deze ronde tafel. In een interactief en kleinschalig platform kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met vakgenoten met vergelijkbare uitdagingen. Aan de hand van interessante en leerzame praktijkcases uit zowel de private als publieke sector gaan we met elkaar het gesprek èn de discussie aan. In slechts een paar uur tijd ontvangt u daarmee zowel inspiratie als concrete handvatten voor de digitale transformatie van uw organisatie met DevOps.

Programma

09.00 - 09.30 uur | Ontvangst

09.30 - 10.00 uur | Presentatie "DevOps transformaties in de praktijk" - Dave van Herpen, Sogeti

10.00 - 10.30 uur | Inventarisatie deelnemers, ervaringen en vragen.

We vragen je om gebruik te maken van de mogelijkheid om vragen die jouw organisatie spelen door te geven via het registratieformulier. Zodat wij ons kunnen voorbereiden en je er zeker van kunt zijn dat je vraag beantwoord wordt. 

10.30 - 11.30 uur | Ronde 1

11.30 - 12.30 uur | Ronde 2

12.30 - 13.30 uur | Afsluiting en netwerklunch

Zet de datum in je agenda en meld je aan

Reserveer je plaats en meld je hier aan. 

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere Events

Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.
smart workspaces onderwijs

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 8 juni naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Event image VINT Symposium - In Code We Trust

VINT Symposium 2018 | In Code We Trust

Spant!

De zoektocht naar de grenzen van vertrouwen staat op het VINT Symposium 2018 centraal. Kunnen we de code vertrouwen waarop de economie overuren draait? Zie toonaangevende sprekers. Meld je gratis aan.