Ronde Tafel Security

Meediscussiëren over de uitkomsten van de Nationale IT Security Monitor. Meld je aan via het contactformulier.

Security monitor
Ronde tafel Security

De Nationale IT-Security Monitor is begin dit jaar gepubliceerd. Vanuit Sogeti hebben we een aantal extra vragen aan het onderzoek mogen toevoegen. Welke dit zijn, en hoe daarop is geantwoord zullen we tijdens de Ronde tafel Security met je delen.

Tijdens de ronde tafel zal marktanalist en onderzoeker Peter Vermeulen van Pb7 Research de onderzoeksuitkomsten van de Jaarlijkse IT Security Monitor, en specifiek de Sogeti vragen, met je delen.

Vervolgens zullen we een aantal stellingen aan jou, en de andere IT-security beslissers, voorleggen. De stellingen zullen betrekking hebben op onderwerpen als: datalekken en compliance, cloud en security en kennis en vaardigheden van security medewerkers.

We starten de ronde tafel om 16.00. Aansluitend is er gelegendheid tot netwerken tijdens een diner.

Ben jij beslisser in of rondom het IT-Security domein en wil je aan de ronde tafel deelnemen? Neem dan contact op met Arjan van der Haar.

Contact

E-mail Arjan

Andere Events

Afbeelding evenement Vrouwen in IT

Vrouwen in IT

Sogeti Nederland

Vrouwen zijn van onschatbare waarde, juist in de IT. Ben je nieuwsgierig of de IT-sector iets voor jou is? Kom naar ons event Vrouwen in IT op 20 mei.
Workshop-Oracle-digital-assistent

Workshop Oracle Digital Assistant en Integration Cloud

Sogeti

Ervaar samen met de experts van Oracle en Sogeti tijdens een hands-on workshop de mogelijkheden van Chatbots en Integratie voor jouw organisatie. Meld je aan voor de gratis workshop. 

ProjectB

IT-studenten challenge: ProjectB 2019

AwardsNight