Roundtable Data Management & Analytics

Data Management roundtable

Ontdek de do’s en don’ts

Analisten zoals Gartner & Forrester adviseren om juist nu te investeren in data management & analytics, maar data management initiatieven kunnen alleen slagen als er executive sponsorship is. Hoe pak je dit aan? Meld je aan voor de Roundtable!

Direct aanmelden

Analisten zoals Gartner & Forrester adviseren om juist nu te investeren in data management & analytics. Betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige data en de governance van deze data zijn van cruciaal belang voor voor het laten slagen van jouw belangrijke strategische initiatieven. Je moet alleen wel het senior management te overtuigen om te investeren in data management. Want data management initiatieven kunnen alleen slagen als er executive sponsorship is.

  • Maar hoe overtuig je de belangrijke stakeholders binnen jouw organisatie (mee) te investeren in data management & analytics?
  • Hoe maak je de business case?
  • Waar en hoe begin je de datagedreven journey?
  • Hoe kom je tot ‘quick wins’ om extra support te krijgen voor het overige deel van het programma?

Kortom: wat zijn de do’s en don’ts voor het verkrijgen van executive sponsorship voor het investeren in data management?

Discussieer mee met vakgenoten tijdens deze data management ronde tafel op 10 maart in Amsterdam. Meld je aan via de aanmeldpagina van Informatica!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Eddy Visser
Senior Portfolio Sales
Phone number: +31 886 606 600

13:30 - 17:00
De Entrée 99 – 197, Oval Tower 9e verdieping Amsterdam