SAP on Azure; een logische keuze?!

Meld je nu aan voor de ontbijtsessie SAP on Azure

SAP on Azure

Hoe ga je mee in de snelheid van ontwikkelingen en veranderingen buiten je organisatie, terwijl je interne organisatie stuurt op kostenreductie? En ondertussen zit je ook nog vast in een traditionele SAP omgeving? Hoe ga je om met deze uitdagingen?

Cloud technologie voor je SAP-domein is een serieuze optie. Cloud staat immers voor agility, flexibiliteit en pay-per-use. Maar is SAP on Azure dan een logische keuze?

Op vrijdag 15 juni 2018 organiseert Sogeti samen met Microsoft en SAP de Ontbijtsessie: ‘SAP on Azure: een logische keuze?!’;  speciaal voor organisaties die nadenken over flexibiliteit van hun SAP platform.

Wij nodigen je van harte uit voor deze exclusieve sessie. Graag geven we je vanuit ervaring en praktijkcases van Sogeti, SAP en Microsoft inzicht in hoe SAP on Azure flexibiliteit en kostenbesparing biedt.

Programma

08:30 Ontvangst
09:00 Start van het programma en welkom
09:15 SAP Roadmap 2020 in combinatie met Cloud (SAP)
10:00 Pauze
10:15 De mogelijkheden van Azure nu en binnenkort (Microsoft)
11:00 SAP on Azure in praktijk (Sogeti)
12:00 Afsluiting en netwerklunch

Als deelnemer van dit event, kun je na afloop van de sessie 2 collega’s gratis inschrijven op een speciale deep-dive technical sessions van 1 dag, georganiseerd door Microsoft en Sogeti.

Contact

E-mail Arnoud

Andere Events

Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.
smart workspaces onderwijs

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 8 juni naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Event image VINT Symposium - In Code We Trust

VINT Symposium 2018 | In Code We Trust

Spant!

De zoektocht naar de grenzen van vertrouwen staat op het VINT Symposium 2018 centraal. Kunnen we de code vertrouwen waarop de economie overuren draait? Zie toonaangevende sprekers. Meld je gratis aan.