SAP Cloud Ontbijtsessies

Knowledge Experience: SAP-omgevingen flexibel en schaalbaar in de cloud. Hoe moet u uw bedrijfskritische SAP-omgevingen ontwikkelen om aan de verwachtingen en bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie te blijven voldoen?

Office 365 Event

Hoe moet u uw bedrijfskritische SAP-omgevingen ontwikkelen om aan de verwachtingen en bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie te blijven voldoen? Vooral als daarbij een grotere flexibiliteit en lagere kosten van uw SAP-omgeving wordt vereist? En tegelijkertijd ook S4/Hana geïmplementeerd moet worden?

Ontvang hierop antwoorden en concrete handvatten tijdens een SAP on cloud Ontbijtsessie. In een twee uur durend programma wordt u volledig bijgepraat over oplossingsrichtingen die de verandersnelheid en flexibiliteit van uw SAP domein vergroten en uw kosten met 30-40% verlagen.

We nodigen u van harte uit voor één van de volgende sessies:
Dinsdag 11 april in Den Haag, Bink36, Binckhorstlaan 36
Woensdag 12 april in Amersfoort, Sogeti-kantoor, Plotterweg 31-33
Donderdag 13 april in Eindhoven, Sogeti-kantoor, Noord Brabantlaan 265

Programma

08:00 uur Ontvangst met ontbijt
08:30 uur SAP in de Cloud; essentie en belangrijke ontwerprichtlijnen 
09:15 uur Service factory: beheer van SAP in de cloud
10:00 uur Afsluiting en netwerken

Contact

E-mail Arnoud

Andere Events

Azure fundamentals workshop

Microsoft Azure Fundamentals Workshop

Sogeti Capelle

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Er zijn diverse locaties en data beschikbaar. Meld je nu aan. 

ProjectB

IT-studenten challenge: ProjectB 2019

AwardsNight

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.