SAP Cloud Ontbijtsessies

Knowledge Experience: SAP-omgevingen flexibel en schaalbaar in de cloud. Hoe moet u uw bedrijfskritische SAP-omgevingen ontwikkelen om aan de verwachtingen en bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie te blijven voldoen?

Office 365 Event

Hoe moet u uw bedrijfskritische SAP-omgevingen ontwikkelen om aan de verwachtingen en bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie te blijven voldoen? Vooral als daarbij een grotere flexibiliteit en lagere kosten van uw SAP-omgeving wordt vereist? En tegelijkertijd ook S4/Hana geïmplementeerd moet worden?

Ontvang hierop antwoorden en concrete handvatten tijdens een SAP on cloud Ontbijtsessie. In een twee uur durend programma wordt u volledig bijgepraat over oplossingsrichtingen die de verandersnelheid en flexibiliteit van uw SAP domein vergroten en uw kosten met 30-40% verlagen.

We nodigen u van harte uit voor één van de volgende sessies:
Dinsdag 11 april in Den Haag, Bink36, Binckhorstlaan 36
Woensdag 12 april in Amersfoort, Sogeti-kantoor, Plotterweg 31-33
Donderdag 13 april in Eindhoven, Sogeti-kantoor, Noord Brabantlaan 265

Programma

08:00 uur Ontvangst met ontbijt
08:30 uur SAP in de Cloud; essentie en belangrijke ontwerprichtlijnen 
09:15 uur Service factory: beheer van SAP in de cloud
10:00 uur Afsluiting en netwerken

Contact

E-mail Arnoud

Andere Events

QX day 2018

Quality Experience Day 2018

de Fabrique

Benieuwd naar nieuwe en slimme manieren om te testen? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom softwarekwaliteit tijdens de QX Day op 4 oktober. Meld je nu aan.

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.