SAP Continuous Testing Experience

SAP Continuous Testing Experience

SAP continu en effectief doortesten?

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP Testen bij de SAP Continuous Testing Experience welke van start gaat op woensdag 22 april. In verband met het coronavirus hebben wij het event verplaatst naar een reeks van live webinars.  Bekijk het programma en meld je aan!

Direct aanmelden

Hoe blijven we SAP continu en effectief doortesten?

Agile werken en kleine changes vragen dat SAP steeds vaker op regressie wordt getest, nieuwe technieken zoals cloud, verschillende UI’s (ECC, Ariba, SuccessFactors, Fiori etc.) en complexe netwerken maken het niet makkelijker, de testen worden steeds langer en groter. Hoe houden we het in controle, kunnen we kwaliteit blijven garanderen en ook nog in een korte tijd? 

Vaker en sneller testen

Het laatste World Quality Report en het Continuous Testing Report laten duidelijk zien dat testen steeds vaker en sneller moeten. Voor een product zoals SAP is dit geen gemakkelijke opgave. Een simpele regressietest bestaat vaak uit een behoorlijk lange reeks van afhankelijke testen. Verschillende hulpmiddelen bieden inmiddels een goede ondersteuning om de testen in SAP sneller op te zetten en herhaaldelijk uit te voeren. Op dit evenement laat Sogeti, klanten en haar partners zien hoe dit in zijn werk gaat.

Live demonstratie en klantcase

Tijdens de reeks van live webinars zorgen we ervoor dat u steeds een ander facet van het hoofdonderwerp SAP Testen te zien krijgt. Zo neemt Pepijn Paap je mee in hoe SAP software het beste en effectiefst kan worden getest op basis van jarenlange ervaring in SAP Testen. Wout Boer van Neste zal vertellen over hun project ‘Automated Test Service’ waar de hoeveelheid uren besteed aan handmatig testen in SAP werden gereduceerd maar zeker niet werd ingeleverd op testdekking en kwaliteit. Ferrie Wolff van Tricentis zal je meenemen in de nieuwste mogelijkheden van het geautomatiseerd doortesten van SAP producten. Bas van der Poel van EPI-Use Labs zal je laten zien wat een test data management oplossing kan waarmee je steeds, wanneer je het maar wilt en AVG-proof, testdata kunt gebruiken. Daarnaast geven Rudy Hoogendoorn & Alan Jimenez van Qualibrate een live demonstratie van Qualibrate’s Continuous Integration and Continuous Delivery (CI/CD) oplossing.

Presentaties terugkijken

Benieuwd naar de presentaties? Klik op de presentatie die je graag wil zien om de betreffende presentatie terug te kijken wanneer je wil:

Voor wie

IT managers, CIO’s, Informatie Managers, Product Owners, Business Owners, Operations Managers, Architecten die met SAP software werken.

Kan ik je helpen?

Bob van der Linden Senior Portfolio Sales
Phone number: +31 886 606 600
Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Download de presentaties

Benieuwd naar de presentaties van de sprekers? Vul het formulier in en ontvang de slides in jouw inbox!

  • De basis van effectief SAP testen door Pepijn Paap (Sogeti)
  • SAP Test Data on Demand door Bas van der Poel (EPI-Use Labs)
  • Breng SAP Releases 85% sneller naar productie, met 100% Risico dekking door Ferrie Wolff (Tricentis)
  • Van 0 naar continu testen door Wout Boer (Neste) 
  • Bringing the world of DevOps to SAP Applications door Rudy Hoogendoorn & Alan Jimenez (Qualibrate)

12:30 - 17:00
Webinar Sogeti