Security Skill Pill Sessions

Boost jouw kennis tijdens sessies over Security Awareness, Mobile Security, Secure IoT, Social engineering of Security without testing.
Are you ready to take the red pill?

Security Skill Pill Session 14 juni

Maandag 11 juli 2016 opent Sogeti haar deuren voor iedereen met interesse binnen het Security werkveld.

Tijdens deze dag kun je jouw Security-kennis boosten door middel van sessies over Security Awareness, Secure IoT, Social Engineering, Mobile Security of Security without Testing. Daarnaast is er ’s middags ruimte om jouw Security-kennis te testen door mee te doen aan een hackchallenge. 

Het programma

De gehele dag is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is en affiniteit heeft met Security, Echter gaan wij s’avonds dieper op de stof in

  • 12.00 -12.30 uur | Inloop + Lunch
  • 12.30 -12.45 uur | Opening
  • 12.45 -14:00 uur | Awareness
  • 14:00 -15.30 uur | Sessie ronde 1. Kies uit: Secure IoT OF Social Engineering.
  • 15.30 -17.30 uur | Hackchallenge
  • 17.30 -18.30 uur | Diner      
  • 18.30 -20.30 uur | Sessie ronde 2. Kies uit: Security without Testing OF Mobile Security.
  • 20:30 uur | Borrel

Beschrijving van de sessies


12.45u-14.00u Security Awareness        

Wil jij weten hoe het er écht aan toe gaat binnen Security? Dat is precies waar deze sessie over gaat. Het omvat alles waar een organisatie of jij als persoon en IT-specialist mee van doen heeft.

14.00u-15.30u Secure IoT 
Steeds meer apparaten krijgen de mogelijkheid om met elkaar te praten. Je agenda kan worden gesynchroniseerd met het navigatiesysteem van je auto en je kunt vanuit de trein alvast thuis de verwarming op een comfortabele temperatuur zetten. Complexe technologische oplossingen worden hiervoor gebruikt om te zorgen dat je je eigen verwarming hoger zet en niet die van je buren. Deze nieuwe handigheden kennen natuurlijk ook een prijs. Hoe zit het met de beveiliging hiervan en waar moet je op letten?

14.00u-15.30u Social Engineering 
Social engineering omvat het hacken van mensen. Hoe krijg je mensen zover dat ze zich onveilig(er) gedragen en kan dit door een kwaadwillende worden misbruikt? Waar komt social engineering vandaan en hoe ziet de toekomst van social engineering eruit? Op deze vragen zul je in deze sessie antwoord krijgen.

19.00u-21.00u Mobile Security 
Je mobiele apparaat heb je overal en altijd bij je: “Connected everywhere”. Dit betekent dat je ook altijd en overal kwetsbaar bent voor mogelijke hack-aanvallen. In deze sessie behandelen we welke kwetsbaarheden nou écht specifiek zijn voor mobiele apparaten en wat dit in de praktijk kan betekenen.

19.00u-21.00u Security without Testing
In een DevOps-omgeving met kortcyclische (dagelijkse) releases, is het onmogelijk om voor iedere release een penetratietest uit te voeren. Toch willen organisaties Security meenemen bij het ontwikkelen en deployen van hun apps en applicaties. Tijdens een interactieve sessie laten we je zien hoe je secure live kan gaan, zonder Security te testen.

Zet de datum in je agenda en meld je aan!

Wil jij ook jouw kennis boosten door deel te nemen aan interessante sessies op het gebied van Security? Meld je dan aan voor de The Skill Pill Sessions op maandag 11 juli.

Updates

Presentaties Security Skill Pill Session
Getagd in: Blog, Security Awareness, Secure IoT, Social engineering, Mobile Security of Security without Testing,

Presentaties Security Skill Pill Sessions beschikbaar [DOWNLOADS]

hacken op laptop
Getagd in: Blog, Evenement, Social engineering, Security. Cybersecurity, Aanvallen,

Hoe voorspel je dé nieuwe security aanval?

Sogeti zet Security Operations Center op voor Renault
Getagd in: Blog, Renault, SOC, Security Operations Center, Veiligheid, Cybersecurity, Aanvallen,

Sogeti zet Security Operations Center op voor Renault Group [PERSBERICHT]

Contact

E-mail Jeroen

Andere Events

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.