Your way to IT

Your way to IT bij Sogeti in Vianen

Your way to IT

Your way to IT is verplaatst in verband met het coronavirus naar 23 september.

Ben jij benieuwd hoe je bij kunt dragen aan een betere wereld, misschien zelfs door IT? Kom dan naar het gratis event ‘Your way to IT’ van Sogeti op 19 maart in Vianen. Meld je nu aan! 

Wat is jouw purpose?

Steeds meer mensen streven naar een betere wereld, een purpose. Wat is jouw purpose? In ‘Your Way to IT’ vertelt trendanalist Menno van Doorn op zijn eigenwijze prikkelende manier over de transitie die nu gaande is. Welke rol speelt IT daarin? Drie Sogetisten nemen je mee in hun reis naar IT en hoe zij daarin hun purpose vonden. Bekend influencer Charlotte van ‘t Wout gaat in een interactieve sessie met je aan de slag om jouw succes te helpen boosten. Uitbuiten wat je hebt, staan voor wat je denkt en delen wat je doet, vormt de basis. Een beetje bluf kan natuurlijk ook geen kwaad. 

Programma

  • 17.00: Foodtruck & drinks 
  • 18.00: Opening 
  • 18.05: Purpose, Menno van Doorn 
  • 18.30: Your way to IT, Deepa Mamtani and Almira Pillay
  • 19.00: Break met dessert 
  • 19.00: Your way to IT, Juliette Westra van Holthe
  • 19.40: When you found your way, Charlotte van ’t Wout
  • 20.40: Borrel 

Over de sprekers 

Menno van Doorn is trendanalist en directeur van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti. Het onderzoeksthema in 2019 was 'de synthetische generatie'. De komende tijd staat in het teken van ‘Purpose’. We zijn immers allemaal op zoek naar onze bijdrage aan een betere wereld. 

Juliette Westra Holthe is Agile Test Engineer bij Sogeti en vertelde haar omgeving na haar keuze om de IT in te gaan: “IT is meer dan alleen programmeren.” En toch begrepen haar vrienden het niet. Hoe is zij in de IT beland? 

Deepa Mamtani en Almira Pillay zijn Senior AI engineers bij Sogeti en wonnen dé innovatieprijs van het jaar. Vanuit data en AI oplossingen creëren ze krachtige oplossingen voor de klant. 

Charlotte van ’t Wout is influencer, groeide binnen 2 jaar naar 23K volgers op Instagram en ze werd uitgeroepen tot Ondernemerstalent van het jaar. Ondertussen helpt zij anderen ook met hun reis naar succes. 

Kan ik je helpen?

Profielfoto Mandy Sol
Phone number: +31886606600

17:00 - 21:00
Lange Dreef 17, Vianen Sogeti