SoPlay Gamenight 2019

Meld je aan voor de SoPlay Gamenight, maak kennis en speel mee met 250 Sogeti collega's.

SoPlay-banners-2019

Geen formele sollicitatie maar eerst sfeer proeven

“Tijdens de SoPlay gameavond komen zo’n 250 collega’s samen in Vianen. Het doel: genieten van eten, een biertje, toffe games en goed gezelschap.

De organisatie tovert de 1e verdieping om tot een waar entertainmentparadijs. Denk: koelkasten vol drinken, tafels met snacks, een foodtruck en natuurlijk volop bordspellen en games. Vanaf een uur of 17.00 stroomt iedereen gedrupelt binnen; dan wordt er lekker gegeten, kennis gemaakt en bijgepraat. Een uur later openen we de avond traditioneel met een Kahoot-quiz en daarna barst het gamen los. Voor mensen die interesse hebben in een baan bij ons bedrijf is dit een ultieme gelegenheid om sfeer te komen proeven zonder een formele sollicitatie procedure. Hoe tof is het om te gast te zijn op een van onze gameavonden en zo het bedrijf te leren kennen. Geen wervers met vragen waar je niet op zit te wachten, geen CV’s doorspitten, maar gewoon onder het genot van een biertje de verhalen horen van de mensen die er dagelijks werken en om te kijken of je er tussen past. In het slechtste geval heb je een enorm gezellige avond, in het beste geval uitzicht op een baan bij Sogeti!”

Ook interessant voor niet gamers

“ Zeker ook interessant voor niet gamers! Kom een keertje langs bij SoPlay! Tijdens een spelletjesavond is er volop ruimte om gezellig te borrelen met collega’s of gelijkgestemde. Bovendien is het begrip ‘games’ erg breed. We hanteren de regel: als je het kunt spelen, dan hebben we het. Denk: van sjoelbak tot console, van Dungeons & Dragons-workshop tot VR-set, van Magic the Gathering tot Kolonisten van Catan. En wat dacht je van een workshop jongleren of hula-hoop? Kortom bij uitstek een goede gelegenheid om kennis te komen maken!

Je kunt zelfs iets winnen bij SoPlay Gamenight!

“Het is niet voor niets een spelletjesavond! Eindbazen zijn collega’s die goed zijn in een bepaalde game en een sjerp dragen met de naam van dat spel. Versla je ze tijdens de avond, dan win je de sjerp. Heb je aan het eind van de avond zo’n sjerp in bezit, dan win je een prijs. Het leuke is: door die competitie leer je heel snel veel mensen kennen, en daar gaat het bij SoPlay om. Sfeer opsnuiven, kennismaken, in contact blijven, Games, lekker eten en een gezellige tijd samen, zo doen we dat bij Sogeti!”

Programma

17:00 - 22:00
Sogeti Game Night 13 maart en 12 september 2019

17:00 - 18:00 | Ontvangst en Food

18:00 - 22:00 | Gaming, Finger food en Drinks

Data en Locaties

Sogeti Nederland

Lange Dreef 17 4131 NJ Vianen

Contact

E-mail Fedoua

Andere Events

DYA

DYA Dag 2019

Van der Valk Utrecht

Denk niet meer in silo’s en netwerken maar in ecosystemen! Ontdek het op DYA dag 22 maart 2019. Meld je gratis aan.

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.