Studentes: Maak het verschil met IT!

Ben jij studente en gek op techniek meld je dan nu aan voor vrouwen in IT!

women in it

Ben jij gek op techniek of al jaren in de ban van alles wat de digitale wereld te bieden heeft? Maar twijfel je of de IT wel echt iets voor jou is. Schrijf je dan in voor onze speciale meeting Diversiteit & Technologie.

Op maandag 23 april kun je zelf ervaren wat jij kan betekenen in het digitale werkveld, welke vraagstukken je kan oplossen, welke producten je kan maken, wie je collega’s zijn en wat voor carrièremogelijkheden je hebt. Een workshop en een forumdiscussie helpen je om de juiste keuzes te kunnen maken. Nu en in de toekomst. En natuurlijk zijn onze vrouwen er ook. Nadia Boudewijn, Cheryl van Heyningen en Kristel Beekmans vertellen jou over hun keuzes en ervaringen. En hoe zij het verschil maken in IT.

Programma

  • 17.00 – Ontvangst mét catering
  • 17.45 – Opening en welkom door Mandy Sol - HR Talentmanager en Diversiteitsambassadeur
  • 17.55Cheryl van Heyningen, Solutions Architect over haar carrière in de IT
  • 18.10Marco van den Brink, Chief Operating Officer bij Sogeti over waarom werken in de IT zo leuk is – ook voor vrouwen!
  • 18.25Corriana de Vaal, Bedrijfshoofd/Manager ITC bij De Volksbank over haar loopbaan.
  • 18.40 – Onze eigen College tour: vraag samen met Elaine Versloot IT-professionals Kristel Beekmans en Nadia Boudewijn het hemd van het lijf over werken in de IT.
  • 19.00 – Pauze
  • 19.10 – Workshop met Esther Mollema, oprichter van Direction Europe en het HPO Center, over hoe je je staande houdt in een mannenwereld. Je krijgt handvatten die jou helpen bij je zoektocht naar je eerste baan.
  • 20.10 – Forumdiscussie met Marco, Corriana en Cheryl, onder begeleiding van Elaine
  • 20.45 – Borrelpraat

Inschrijven

Schrijf je nu in voor 23 april en verzeker je van een plek. We hebben plaats voor 80 enthousiaste meiden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Updates

Marsha Beaufort
Getagd in: Blog, Young Professionals, Sales, Opleidingsmogelijkheden,

Van Young Professional naar Sales hoe doe je dat bij Sogeti?

Contact

E-mail Els

Andere Events

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Webinar: Modern Workspace (English)

Sogeti Webinar

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.