QX Talks Sogeti webbanner

QX Talks - Boosting your Tosca knowledge

Deze QX Talks op 19 oktober staat in het teken van hoe Sogeti de kennis en vaardigheden van Tosca Test Automation Engineers verder ontwikkelt. 

Bekijk het hier!

 

Al jaren kent Sogeti een ijzersterke club met Tosca experts en een gewaardeerd partnership met Tricentis. In aanvulling op de trainingen en certificeringen uit de Tricentis Academy heeft Sogeti een uitgebreid opleidingsprogramma opgezet. Met zowel voor starters als voor de meest ervaren specialisten trainingen op maat. De experts delen hun ervaringen en geven al hun tips hoe ook jij een boost kunt geven aan je Tosca kennis! 

Watch QX Talks    Boost your Tosca Knowledge on YouTube.

 
Tijdens deze QX talks zijn Sharon Hoogdorp, Joep van Driel en Bob Zandvliet te gast. 
 
Sharon Hoogdorp is Tosca Test Automation Engineer, deelnemer aan diverse Tosca trainingen en sinds kort ook zelf trainer.

Joep van Driel is Tosca Test Automation Expert, coacht diverse collega’s in Tosca en is de grondlegger onder het Tosca opleidingsprogramma binnen Sogeti.


Bob Zandvliet is Tosca Consultant en Architect, uitgeroepen tot Tosca Champion van de Benelux en subject matter expert voor het Tricentis platform binnen Sogeti.
 
Deze sessie wordt gehost door Tijs Wonders, Communitymanager van de Tricentis (en SAP Testing) Community binnen Sogeti.

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Sogeti Tijs Wonders Communitymanager
Phone number: +31681472774

17:00 - 18:00
Online Sogeti Studio