QX Talks Sogeti webbanner

QX Talks - Sustainable Quality Engineering

QX Talks - voorheen Testing Thursdays - staat op 20 juli in het thema van de aankomende QX Day, namelijk Sustainable Quality Engineering. Bekijk het hier.

Deze QX Talks staat -vooruitlopend op het thema van de QX day op 19 september- in het teken van ‘Sustainable Quality Engineering’. Onderwerpen die langskomen zijn:  Wat is er nodig om succesvol Quality Engineering toe te passen? Wat maakt Quality Engineering ‘sustainable’? Welke kennis en vaardigheden heb je nodig om Quality Engineering succesvol toe te passen in jouw agile team? 

Watch QX Talks  -  Sustainable Quality Engineering on YouTube.

Tijdens deze QX talks gaat Jan Willem Huibregtsen, Community manager van de Agile Test Engineering community, hierover in gesprek met Amanda van der Meeren, Sophie Baksteen en Emiel Kwakkel. 

Amanda van der Meeren is Agile Test Expert en specialist in Quality Engineering. Sophie Baksteen is Agile Test Expert en heeft in haar opdracht Quality Engineering succesvol ingevoerd. Emiel Kwakkel is Sr Technology Consultant Microsoft en heeft zich gespecialiseerd in Sustainable IT.

Kan ik je helpen?

Tinus Vellekoop Community manager Agile Quality Improvement

17:00 - 18:00
Sogeti Studio Online