Testing Thursday - Agile Quality Coaching

Testing Thursday Event

Agile Quality Coaching

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Terugkijken sessie

Trends in Agile Quality Coaching

Benieuwd naar de laatste trends op het Agile Quality Coaching? Bekijk onze kennissessie van afgelopen 18 maart!

Bekijk sessie

De uitdagingen van organisaties

Wouter Ruigrok en Emmanuel Illing zijn twee Agile Quality Coaches van Sogeti en nemen jou mee in trends en uitdagingen aan de hand van opdrachten waarin zij actief zijn. Ze vertellen je wat hun rol in die opdrachten inhoudt. Ook gaan zij in op hoe zij binnen de Agile Quality Improvement community actief zijn met hun vakgebied, de tooling die ze gebruiken en hoe ze samen met collega’s werken aan de ontwikkeling van hun eigen vaardigheden. Wie zijn Wouter en Emmanual? Hier is alvast een korte introductie:

Wouter Ruigrok is Agile Quality Coach en is co-auteur van het boek Quality for DevOps teams. Hij helpt teams in diverse grote IT-organisaties bij hun transitie naar high-performing team.

Emmanuel Illing is Agile Quality Coach en geeft adviezen over diverse informatiesystemen en de bijbehorende processen. Hij stelt testprocedures op aan de hand van verschillende testmethodes en voert die daarna uit. 

Handig om te weten

Testing Thursday is een tweewekelijks event waarin elke keer een ander aspect van dit mooie vakgebied wordt belicht. Deze kun je nog verwachten:

Aanmelden Agily Quality Coaching

De sessie over Agile Quality Coaching vond plaats op 18 maart van 17.00 tot 18.00 uur. 

Webinar bekijken

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Online