Testing Thursday - Test Automation

Testing Thursday Event

Testautomatisering

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Terugkijken

Trends in Testautomatisering

Benieuwd naar de laatste trends op het Test Automation vakgebied? Bekijk de sessie van 25 februari via deze link.

Testing Thursday

Digitalisering zit in een stroomversnelling en daarmee ook de noodzaak om goed en snel te testen. Als dé testcommunity van Nederland hebben we veel kennis in huis over alle aspecten van het vakgebied. Deze delen we graag met jou! Op Testing Thursday praten we jou in 1 uur helemaal bij en kun je al jouw vragen kwijt aan onze experts. Na afloop heb je een schat aan inzichten die jij meteen doelgericht kunt inzetten! De eerste sessie staat in het teken van Test Automation.

Vincent en Yannick

Vincent Wijnen en Yannick Lammertse verzorgen de sessie over Test Automation. Naast de laatste trends gaan we ook in op hoe zij succesvol zijn geworden binnen dit vakgebied.  Wie zijn Vincent en Yannick? Hier is alvast een korte introductie:

Wie is Vincent?
Van een bescheiden testingenieur tot een gepassioneerde testautomatiseringsadviseur, Vincent is te vinden bij veel van zijn klanten die zich verdiepen in de vele uitdagingen van testautomatisering. Aanvankelijk lag de focus op de technische kwaliteit van frameworks en de manier waarop ze worden gebruikt op geteste systemen. Naarmate zijn ervaring groeide, groeide ook zijn aandacht voor de mensenkant van testautomatisering. 

Wie is Yannick?
Ik ben Yannick, enthiousiaste test automation engineer, op dit moment ben ik ingezet bij de Rabobank. Werkzaam in een Agile Scrumteam met de focus op Know Your Customer en Customer Due Diligence. Ik test de applicatie die in PEGA ontwikkeld wordt met behulp van de tool Robot Framework. Dit zijn testcases met vooral de focus op backendprocessen en een deel front-end. 

Handig om te weten

Testing Thursday is een tweewekelijks event waarin elke keer een ander aspect van dit mooie vakgebied wordt belicht. Deze kun je nog verwachten:

Aanmelden Test Automation

De sessie over Test Automation vond plaats op 25 februari van 17.00 tot 18.00 uur. Bekijk hem hier.

Terugkijken Test Automation

Kan ik je helpen?

17:00 - 18:00
Online Webinar