TMap Dag 2015 - Ik test. Jij test. Wij testen.

Wat is de verbindende rol van testen bij IT-kwaliteit? Ervaar het tijdens de TMap Dag op 29 september.
TMap Dag 2015 header

We kunnen er niet omheen: IT-kwaliteit houdt ons meer dan ooit bezig. Klanten eisen het. Eindgebruikers verwachten het. En jij? Jij organiseert het. Ongeacht de rol en de omgeving waarin je werkt.

Met TMap®HD (Human Driven), ons boek over mens- en kwaliteitsgedreven testen, hebben wij reeds een nieuw hoofdstuk geopend in de ontwikkeling van kwaliteit. Met de 7de editie van onze TMap® Dag op 29 september 2015 - het toonaangevende test- en kwaliteitsevent in Nederland - geven we daaraan een inspirerend vervolg.

Onder het motto 'Ik test. Jij test. Wij testen.' gaan we dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid. We delen ervaringen, successen en best practices. Maar vooral onze passie voor testen en kwaliteit, waarbij samenwerking nu en in de toekomst centraal staat.

Met maar één doel: kwaliteit en zekerheid voor iedereen.

Programma TMap Dag 2015

09:00 - 11:00 uur - Plenair programma

Dagvoorzitter 
Michiel Boreel, Chief Technology Officer van de Sogeti Group begeleidt het programma en weet op basis van zijn jarenlange ervaring prikkelende vragen te stellen aan zowel de sprekers als het publiek.

Setting the Stage
Marco van den Brink, directeur Testing & Quality Services van Sogeti geeft op geheel eigen wijze een inleiding op het thema van dit jaar:’ Ik test. Jij test. Wij testen.’

Testtalks
Wat verbindt trendwatcher Richard van Hooijdonk, Ronnie van ’t Westeinde van ASML en Mark Buenen, schrijver van het World Quality Report? Een visie op het effect van kwaliteit! Tijdens korte TMap TestTalks geven zij ieder vanuit een eigen invalshoek hun inspirerende kijk op de rol van kwaliteit. 

Doe mee!
Wij testen! Dus zijn we ook benieuwd naar jóuw mening tijdens het programma. Op innovatieve wijze ben je direct verbonden met de inhoud en kun je je input delen. 

11:00 –11:30 uur - Pauze en informatiemarkt
Natuurlijk zijn er tijdens het programma voldoende mogelijkheden voor netwerken en elkaar ontmoeten op o.a. de informatiemarkt. Bezoek de stands van Sogeti en onze partners voor meer informatie over diverse testontwikkelingen en tools.

11:30 uur - 16:20 uur - Breakout-sessies en informatiemarkt
Na het ochtendprogramma starten we met de breakout-sessies die o.a. gaan over hot topics als Agile, DevOps, Testomgevingen, Automatisering, Cloud, Mobile, BI, Internet of Things en Security. 

Brede keuze
Er is een brede keuze in lezingen, workshops en demo’s om je testing-hart op te halen en daarmee op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Tijdens diverse klant- en partnerverhalen ontdek je daarnaast meer over best practices en successen van het organiseren van kwaliteit. Het complete programma kun je nu hier bekijken.

16:20 - 17:00 uur - Borrel
Na deze inspirerende ochtend en middag nodigen we je om 16:20 uur van harte uit voor een afsluitende borrel met natuurlijk ook voldoende gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken.

Bekijk hier de beschrijving van alle sprekers en break-out sessies.

Meer informatie over het event vind je hier.

[klik op de afbeelding om de PDF te downloaden)

Aanmelden TMap® Dag 2015

Blokkeer daarom 29 september alvast in je agenda en meld jezelf vandaag nog aan voor de TMap® Dag 2015 in Bussum.

Updates

Update visual blog caleb repkes
Getagd in: Blog, Mobile App, Mobile Testen, Mobile projects,

Wat doe je als Mobile Testexpert bij Sogeti? Caleb vertelt het

Kwaliteit- strip Jut en Jul doen Jidoka
Getagd in: Blog, Kwaliteit, intrinsieke kwaliteit, Jidoka, Agile, Testen, TMap Dag 2015,

Kwaliteit die blijft vraagt om een ander proces

5 vragen over world quality report op TMap Dag
Getagd in: Blog, TMap Dag 2015, Testen, Kwaliteit, World Quality Report 2015,

Vijf vragen aan TMap Dag Keynote Mark Buenen

Contact

E-mail Laura

Andere Events

QX day 2018

Quality Experience Day 2018

de Fabrique

Benieuwd naar nieuwe en slimme manieren om te testen? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom softwarekwaliteit tijdens de QX Day op 4 oktober. Meld je nu aan.

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.