Webinar: Digitaal (werk)geluk

Digitaal werkgeluk

Experts over werkgeluk

Wat is 'werkgeluk' en welke invloed heb je op (digitaal) werkgeluk? Ontdek het tijdens dit webinar op 27 januari!

Aanmelden

Op 21 september 2020 hebben we onze eerste webinar uitgezonden met als onderwerp 'Gedrag in een online werkomgeving'. De vele positieve reacties en de energie die het onszelf heeft gegeven, heeft er in geresulteerd dat we hier een vervolg aan geven en weer een webinar gaan organiseren. Het onderwerp van het komende webinar is “Digitaal (werk)geluk’’ en vindt plaats op 27 januari van 11.00 tot 13.00 uur.

Alles over werkgeluk

We geven antwoorden op vragen als: hoe kun je als leider een positieve invloed hebben op het werkgeluk dat je collega’s ervaren nu ze voornamelijk vanuit huis werken en hoe kun je als werknemer invloed hebben op je eigen werkgeluk? Maar ook: welk effect heeft het fysieke aspect op werkgeluk?

Sterke line-up

We hebben wederom een sterke line up aan sprekers die met ons de zoektocht zijn aangegaan:

Agathe Hania 

Agathe is een no-nonsense psycholoog en coach die haar sporen heeft verdiend in het coachen van mensen met een burn-out. Haar specialisme ligt puur op het vlak van (werk)druk, stress, burn-out en alles wat hiermee samenhangt. In het verleden heeft ze als HR Manager gewerkt en deze kennis neemt ze mee in haar advies over herstel of voorkomen van burn-out richting organisaties. Agathe geeft inzicht in hoe je als organisatie een positieve bijdrage kunt leveren aan het werk- en persoonlijk geluk van medewerkers.

Kirsten Muller

Kirsten is Improvement Coach bij Sogeti. Daarnaast is ze betrokken bij organisaties die trainingen geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Kirsten zal op basis van persoonlijke verhalen en spreekwoorden haar ervaringen delen over persoonlijk leiderschap en geluksbeleving.

Cesar Lopes

Samen met Let's Work be Proud (gevestigd in Amsterdam) heeft Cesar verschillende live online programma's opgezet voor het ondersteunen van thuiswerkers op het gebied van Positive Change & More Energy. O.a. ING Foundation, Sanquin en Henkel Global Business Solutions maken gebruik van deze programma's. Cesar is een inspirerend voorbeeld van een toekomst en leven creëren op basis van authentieke keuzes en diepe verbondenheid met zijn levensdroom. Cesar is de levenspartner van Floortje en vader van 2 dochters (en de derde op komst). Cesar daagt ondernemers en professionals uit om geluk toe te voegen aan hun  succes.

Programma

Tijdstip Onderwerp
11.00 uur Opening
11.10 uur Kirsten Muller
11.40 uur Pauze met energizer Cesar Lopes
11.50 uur Agathe Hania
12.30 uur Cesar Lopes

Ben jij erbij?

Je bent van harte uitgenodigd om dit event bij te wonen, dus meld je aan!

Aanmelden

Deel dit event

Kan ik je helpen?

11:00 - 12:30
Webinar Sogeti