DYA webinar: Sensing the situation

Sensing the situation

Webinar terugkijken

Tijdens het webinar van 19 maart namen wij je mee in het thema: Sensing the situation. Heb je het gemist? Bekijk het webinar hier terug!

Naar webinar

Sensing the situation

Samen met Joaquin Zschuschen, digital manager van KLM Health Services zoomen we in op microservices, als een van de antwoorden om een organisatie de flexibiliteit te kunnen bieden die nodig is. Joaquin vertelt hoe zij architectuur op deze manier hebben toegepast bij KLM Health Services. 

Nieuwe inspiratie

De DYA dag van 2020 draaide om organisaties die zichzelf steeds meer moeten gaan zien als complexe adaptieve systemen omdat ze onderdeel zijn van een continu veranderend ecosysteem. Om in zo’n onvoorspelbare omgeving toch effectief te zijn, moet je niet alleen verschillende business capabilities inzetten, maar ook een diversiteit aan besturings- en uitvoeringswijzen. Architecten staan voor de uitdaging om eerst te identificeren om wat voor architectuuraanpak een situatie vraagt en vervolgens het meest geschikte pad te vinden. Op 19 maart gaven we je daar een mooi voorbeeld van en ga je met nieuwe inspiratie de sessie uit.

Terugkijken

Heb je het webinar gemist op 19 maart? Bekijk het hier terug of ontdek meer over onze DYA-services.

Naar DYA

Kan ik je helpen?

09:00 - 10:00
Webinar Sogeti