Veranderingen in de industriële werkplek in 2017 [webinar]

Manufacturing bedrijven maken volop de beweging naar de flexibele werkplek, maar hoe ziet die moderne werkplek er in 2017 uit?

Webinar workspace manufacturing

Hoe zorg je ervoor dat je in de snel veranderende omgeving van de maakindustrie efficiënt, flexibel en snel blijft samenwerken? En altijd en overal toegang hebt tot de juiste gegevens?

Manufacturing bedrijven maken volop de beweging naar de flexibele werkplek, maar hoe ziet die moderne werkplek er in 2017 uit? Tijdens dit webinar gaan industrie-experts van Sogeti daar uitgebreid op in.

Flexibele werkplek

Of het nu gaat om medewerkers op de werkvloer, in het magazijn, op remote locaties of op het hoofdkantoor; een flexibele werkplek levert voordelen op in alle lagen van de organisatie. Medewerkers beschikken over een op hun rol gebaseerde werkomgeving met op hen afgestemde informatie, eenvoudige samenwerkingsmogelijkheden en ruime kennisdelingsvoorzieningen. Op basis van alle informatie kunnen zij beter en snellere beslissingen nemen die direct bijdragen aan de verbetering van de operationele efficiency.

Door het bijwonen van dit webinar leer je onder andere:

Wat trends en technologische ontwikkelingen betekenen voor de flexibele manufacturing-werkplek

  • Hoe je innovatie kunt versnellen met een collaboratieve werkplek
  • Hoe je (remote)medewerkers in staat kunt stellen om te werken vanaf elke locatie en elke device
  • Hoe je gevoelige IP veilig kunt stellen en je kunt verzekeren van naleving van regelgeving
  • Waaraan de optimale manufacturing-werkplek in 2017 moet voldoen

Schrijf je vandaag in

Wil jij aan de slag met de optimale werkplek in 2017? Schrijf je dan in voor dit webinar op 20 april over de moderne workspace in een manufacturing-omgeving

Location.

Webinar
11:00 Vanaf uw eigen device