Versnel uw digitale transformatie met Office 365.

Ontvang inspiratie van andere organisaties en concrete praktische oplossingen. 

Office 365 Event

Sogeti en Microsoft nodigen u van harte uit op vrijdag 25 november voor het seminar 'Versnel uw digitale transformatie met O365.'

SMACT

SMACT (Social, Mobile, Analytics, Cloud en Things) is een toverwoord voor veel organisaties. We zijn de weg naar de Cloud ingeslagen, hebben ons intranet ‘social’ gemaakt en het ‘mobiel werken’ geïntroduceerd. Grote veranderingen voor uw organisatie en zeker ook voor uw IT-afdeling. 

Grote verandersnelheid

Er is veel progressie, maar de uitdagingen worden er niet minder op. Vooral de laatste twee jaar heeft Microsoft de verandersnelheid van software en services nog eens flink opgevoerd. Als organisatie heb je geen keuze meer, je moet mee. Wat is daarvoor nodig en welke concrete stappen kunt u nú zetten.

Ontvang op vrijdag 25 november in Vianen handvatten voor uw digitale transformatie met O365 aan de hand van inspirerende visies, ervaringen en concrete cases:

 • De visie van Microsoft op het gebied van digitale transformatie voor de komende jaren: hoe snel gaan de veranderingen en waar moet je als organisatie op voorbereid zijn?;
 • Actuele ervaringen van ProRail en ROC van Amsterdam, twee organisaties die digitale transformatie gerealiseerd hebben met inzet van O365;
 • Concrete O365 accelerators die u vandaag al toe kunt passen. Ontdek hoe Sogeti de visie van Microsoft concretiseert en services ontwikkelt die businesswaarde creëren voor een O365 platform dat voortdurend verandert.

Programma

We ontvangen u graag om 09:00 uur in het Sogeti Hoofdkantoor in Vianen en starten om 09:30 uur met het programma. Na een netwerklunch rond 12:00 uur kunt u kiezen voor verdiepingssessies in de middag. De sessie eindigt om 16:00 uur. 

Ochtend

 • Opening - Ton van Veen, Directie Sogeti
 • Microsoft en Digitale Transformatie - Hans van der Meer, Microsoft Product Manager voor Office 365, SharePoint en Enterprise Social
  Visie, vooruitblik en concrete handvatten hoe u zich kunt voorbereiden op de snelle veranderingen
 • Digitale Transformatie bij ProRail
  ProRail neemt u mee in haar traject van digitale transformatie.
 • ROC van Amsterdam Frans van Neerbos, Directeur Dienst ICT
  "Het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland hebben een cultuurshock meegemaakt toen in 2011 binnen een jaar de complete ICT omgeving vervangen moest worden. Dit schiep de belangrijkste voorwaarde om over te gaan naar het gebruik van functionaliteit vanuit de Cloud. We zijn nu jaren verder en merken nu pas de echte impact van de Cloud en het besef van destijds wordt flink op de proef gesteld in onze organisatie."
 • Sogeti O365 accelerators - Gerard Duijts, senior business consultant
  Iedereen kan O365 aanzetten. Gerard laat u zien hoe u uw omgeving naar een hoger plan brengt en toont u een aantal concrete accelerators zoals Sogeti Site Provisioning Tool, Portal&Intranet en Netpresenter.
 • Moderne en toekomstvaste werkplekomgeving binnen O365 -  Glenn Wesenhagen, Senior Solution Architect en Coen Eskes, Principal Consultant Office 365
  Met Sogeti’s Workspace as a Service (WaaS) beschikt u over een moderne en toekomstvaste werkplekomgeving. U creëert een volledige gepersonaliseerde digitale werkomgeving binnen uw O365 omgeving. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van de gebruiker. Uw gebruiker heeft één centrale digitale werkplek die hem toegang geeft tot informatie, collaboratie en applicaties. Glenn en Coen tonen op interactieve wijze de mogelijkheden en kansen die deze werkplekoplossing biedt.
 • Lunch
  Tijdens de informele lunch heeft u de mogelijkheid te netwerken met Sogeti, Microsoft en uw collega’s uit de branche.

Middag

Tijdens het middagprogramma vanaf circa 13:00 kunt u naar keuze deelnemen aan een O365 CIE sessie en/of een één-op-één afspraak met een O365 consultant en/of een demo-sessie van Sogeti Workspace as a Service (WaaS):

 • CIE-Sessie
  We starten met een demonstratie van de Microsoft Customer Immersion Experience. Tijdens een CIE-sessie ervaart u hands-on hoe het is om te werken met de nieuwste mogelijkheden van het Microsoft O365 platform. Onder begeleiding van ervaren consultants worden één of meer scenario’s doorlopen.
 • 1:1- sessies
  Tijdens een individueel gesprek met een O365 expert krijgt u kosteloos advies over uw probleem of uitdaging. U kunt tijdens uw inschrijving aangeven welke onderwerp u graag wilt bespreken.
 • WaaS demo
  Maak uitgebreid kennis met de mogelijkheden van volledige gepersonaliseerde digitale werkomgeving binnen uw O365 omgeving.
 • O365 en Security
  In een interactieve sessie presenteren Sogeti en Trend Micro de manier waarop organisaties de efficiëntie van O365 kunnen omarmen, mét behoud van veiligheid. Tijdens deze sessie gaan we in op veranderende hack-aanvallen, threat landscapes en de bescherming die Trend Micro hiervoor biedt.

Aanmelden

Wilt u meer weten over O365 en Digitale Transformatie, de visie van Microsoft en de oplossingen van Sogeti, of wilt u in een persoonlijk gesprek met een van onze consultants oplossingen voor uw specifieke uitdagingen bespreken?

Meld u dan nu aan voor het seminar ‘Versnel uw digitale transformatie met O365’ op 25 november.

Contact

E-mail Ton

Andere Events

Afbeelding evenement Vrouwen in IT

Vrouwen in IT

Sogeti Nederland

Vrouwen zijn van onschatbare waarde, juist in de IT. Ben je nieuwsgierig of de IT-sector iets voor jou is? Kom naar ons event Vrouwen in IT op 20 mei.
Workshop-Oracle-digital-assistent

Workshop Oracle Digital Assistant en Integration Cloud

Sogeti

Ervaar samen met de experts van Oracle en Sogeti tijdens een hands-on workshop de mogelijkheden van Chatbots en Integratie voor jouw organisatie. Meld je aan voor de gratis workshop. 

ProjectB

IT-studenten challenge: ProjectB 2019

AwardsNight