VINT Symposium 2020: Reshape IT

VINT 2020 in het Spant in Bussum

Meld je aan voor het VINT Symposium

Het VINT Symposium 2020 staat in het teken van Reshape IT - Infinite Creativity. Hoe activeren organisaties hun verborgen creatieve kracht en hoe kan computercreativiteit onbevangen worden ingezet? Meld je aan via het formulier op deze pagina.

Direct aanmelden

Reshape IT

De mogelijkheden om hernieuwd naar de organisatie te kijken en die creatief vorm te geven zijn meer dan ooit aanwezig. Het nieuwste kunststukje in de technologie levert daar een belangrijke bijdrage aan. Algoritmes blijken met oorspronkelijke ideeën te kunnen komen. Calculerende apparaten worden creatieve machines. Onder de vlag van Generatieve AI worden inmiddels tal van vindingrijke toepassingen getoond op uiteenlopende terreinen.

Roerig decennium

Een mooie timing zou je kunnen zeggen, want de creativiteitsbereidheid was nog nooit zo groot. We kijken daarvoor maar even terug op het roerige decennium 2010 - 2020. Die zal de geschiedenis ongetwijfeld ingaan als 'kantelperiode'. Bijzondere woorden als 'OK Boomer' en ‘vlieg-‘ en 'vleesschaamte' markeren de tijdgeest. Organisaties hebben als nooit tevoren te maken met een maatschappij die van zich laat horen en in is voor verandering. Oude dogma's over de rol van organisaties maken plaats voor purpose en zinvolle vernieuwing. De problemen van het verleden vormen daarbij de uitdagende agenda van morgen.

Infinite Creativity

Als de menselijk creativiteit en computercreativiteit elkaar gaan versterken dan lijkt niets meer onmogelijk. Maar er zijn ook tegengeluiden en tal van operationele vragen. Is de mensheid bijvoorbeeld al niet over zijn creatieve piek heen? Kan computercreativiteit ook een rol gaan spelen bij de echte 'wicked problems' of blijft het bij operationele creativiteit? En hoe zien we die nieuwe samenwerking eigenlijk voor ons?

Aanmelden

Kunstenaars, ondernemers en wetenschappers komen over bovenstaande thema's aan het woord. Kom op dinsdag 16 juni naar het VINT Symposium 2020, laat je inspireren door de voorbeelden en ga ermee aan de slag. Schrijf je hieronder vrijblijvend in!

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn
Principal VINT
Phone number: +31886606600

09:30 - 17:00
Spant! Bussum