VINT Symposium: The Reality Show

VINT Symposium 2021 - aanmelden

Informatie als startschot

'Informatie is slechts een startschot om het spel te laten beginnen.' Deze uitspraak zet de toon voor het VINT Symposium op 15 juni 2021 van 10.00 - 13.00 uur. Meld je aan voor de editie van dit jaar met als thema 'The Reality Show'!

Aanmelden

Moord op de realiteit

Afgelopen jaar werd de waarheid aan alle uitkanten uitgedaagd. Sommigen zeggen dat we de moord op de realiteit meemaken: de infocalyps van onze informatiesamenleving. Wij zeggen welkom op het VINT Symposium 2021:

Het virus is een hoax, het vaccin een manier om Bill Gates de wereldmacht te laten grijpen, verkiezingen zijn electorale fictie en de bestorming van het Capitool is een media event. Informatie is slechts een startschot om het spel te laten beginnen.

Spelen met de Realiteit

Spelen met de Realiteit is de naam van het onderzoek dat VINT begin vorig is gestart. In deze steeds virtueler wordende wereld is het van belang onze relatie met de realiteit opnieuw te ijken. Met een nieuwe (synthetische) mediarevolutie op komst en iedereen thuis achter zijn scherm geplakt, is dat belangrijker dan ooit.

Eerste spreekster bekend: Kelli van der Waals

Kelli van der Waals

Kelli van der Waals schreef het boek “Picture Perfect”, over de huidige jongeren en de
parallelle wereld waarin zij opgroeien. Het schetst een openhartig beeld van hoe synthetische mediabelevingen via de smartphone de geest en het lichaam van nieuwe generaties vormt. In september verschijnt haar nieuwe boek “Koud Water”, over hoe we ons leven vormgeven in het digitale tijdperk. Kelli is journalist voor Vrij Nederland, De Volkskrant en Trouw en zelf een millennial. Inmiddels mogen we 63% van de wereldbevolking rekenen tot millennials en de nog jongere Gen Z. Kelli legt uit hoe deze parallelle wereld voor deze generaties werkt, aan de hand van pakkende voorbeelden uit de media- en celebrity cultuur.

Wat gebeurt er met het traditionele beeld van echt en nep? En welke consequenties heeft dat voor marketing, economie, educatie werk en relaties? Kortom, het functioneren van een toekomstige maatschappij?

Welkom bij The Reality Show

We openen onze digitale deuren op dinsdag 15 juni 2021 voor iedereen die in het informatievak zit. Van marketeers en kennisarchitecten tot app bouwers, deep fakemakers, persvoorlichters, data analisten tot Chief Information Officers.

Aanmelden

Reserveer vast dinsdag 15 juni van 10.00 tot 13.00 uur in jouw agenda voor het VINT Symposium 2021. Laat je inspireren door de voorbeelden en ga ermee aan de slag. Schrijf je alvast gratis in!

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985

Aanmelden VINT Symposium

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

4 redenen om je aan te melden

  • Alles over de synthetische mediarevolutie
  • De toekomst van realiteitsbubbels
  • Voorproefje van het boek ‘Spelen met de Realiteit’
  • Vrijblijvend deelnemen

Zien wij je virtueel op 15 juni van 10.00 - 13.00 uur? Meld je vrijblijvend aan!

10:00 - 13:00
Live uitzending Sogeti