Sogeti DATPROF webinar

Wat is slimmer: synthetische of gemaskeerde testdata?

Partnerwebinar DATPROF Sogeti

Zou het niet mooi zijn als we testdata kunnen fabriceren zonder productiebronnen te hoeven gebruiken? Als we met minder handelingen toch productie-like kunnen werken met alle gewenste testdata. 

Benieuwd naar welke strategieën er zijn om testdata te genereren? Meld je dan aan voor het partnerwebinar met DATPROF.

 

Strategische synthetische testdata 

Zou het niet mooi zijn als we testdata kunnen fabriceren zonder productiebronnen te hoeven gebruiken? Als we met minder handelingen toch productie-like kunnen werken met alle gewenste testdata. Of kunnen we toch niet zonder de eigenaardigheden die in de loop der jaren in productiedata terecht komen?

Er zijn verschillende strategieën om testdata te genereren. En daarbij speelt de keuze tussen het gebruiken van zuiver synthetische data of van een anonieme kopie van een productiebron. Zijn het twee aanpakken die naast elkaar of juist aanvullend kunnen bestaan?

Sprekers

Bert Nienhuis (DATPROF) en Richard Ammerlaan (Sogeti) delen praktijk kennis over welke keuze leidt tot welke consequenties in dit 45 minuten durende webinar. Ze bespreken waar je tegenaan loopt bij het maken van een keuze én welke kennis je aan boord moet hebben. Ook wordt de vraag beantwoord of de alternatieven wel vergelijkbaar zijn. 

Sogeti helpt bij het maken van de juiste keuzes in de strategie.DATPROF zou DATPROF niet zijn als er ook slim gebruik van gereedschap wordt getoond.

Aanmelden 

Kom naar het webinar op 15 september en meld je aan via onderstaand formulier!

Datum: 15 september
Tijd: 14:00 - 14:45 uur
Locatie: Online

 

Kan ik je helpen?

Aanmelden voor het webinar

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

14:00 - 14:45
webinar online