Webinar: Modern Workspace (English)

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Wat is er nodig om je werknemers gelukkig te maken? En waarom is dat belangrijk? Tijdens dit 45 minuten durende webinar gaan we hierop in en bespreken we de altijd evoluerende Modern Workspace. Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met onze partners Forrester en Powell365

Gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Het zijn niet per definitie salaris en vakantiedagen die medewerkers gelukkig maken. Het gaat er medewerkers om dingen voor elkaar te kunnen krijgen en het gevoel te hebben waarde toe te kunnen voegen. En dit door effectief en efficiënt te zijn. 

Altijd overal (samen)werken

Digitalisering verandert de manier waarop wij (samen)werken drastisch. Organisaties zoeken naar mogelijkheden om de productiviteit van medewerkers veilig te verbeteren. Toch willen diezelfde werknemers maar één ding: op verschillende apparaten optimaal (samen) kunnen werken, op elk moment en waar ze ook zijn.

Als HR-, Operations-, Marketing- en IT-professional is het je doel om medewerkers met nieuwe technologie in staat te stellen overal en op elk gewenst moment te kunnen laten (samen)werken.

Maar al te vaak is technologie een afleiding in plaats van een waardevolle toevoeging. Het kan er voor zorgen dat medewerkers gefrustreerd, verward en ongemotiveerd raken. Alleen het creëren van een nieuwe werkomgeving of een sociaal intranet is dus niet de oplossing - waarde moet voortdurend worden toegevoegd.

Hoe zorg je voor de juiste balans?

Volg het webinar om te begrijpen hoe:

  • Je factoren die motiverend werken op menselijke productiviteit vertaalt naar de juiste technologie.
  • Je voorkomt dat de technologiekeuze leidt tot ongelukkige medewerkers
  • De moderne werkplek continu optimaliseert en verbetert

Webinar Sprekers

Glenn Wesenhagen

Solution Architect,
Sogeti

Laurent Elmaleh

Software Business Developer,
Powell 365

Meld je aan voor het Webinar

Dit webinar is het meest geschikt voor Leidinggevenden en IT-managers die zich richten op het faciliteren van een Moderne werkplek voor hun medewerkers. Het Webinar is gratis en wordt gegeven in het Engels. Aanmelden doe je via onderstaande knop. Heb je vragen neem dan contact op via onderstaande gegevens of het contactformulier

Data en Locaties

Contact

E-mail Joyce

Andere Events

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.
Event image VINT Symposium - In Code We Trust

VINT Symposium 2018 | In Code We Trust

Spant!

De zoektocht naar de grenzen van vertrouwen staat op het VINT Symposium 2018 centraal. Kunnen we de code vertrouwen waarop de economie overuren draait? Zie toonaangevende sprekers. Meld je gratis aan.