SAP Test Data Header

Til jouw SAP testdata naar een hoger niveau

Partnerwebinar Sogeti | EPI-USE Labs

Heb je altijd al willen weten hoe het zit met de verborgen kosten van testdata? Meld je aan voor het gratis webinar.

Inhoud

Verandering is onvermijdelijk en testen hoort daarbij. In SAP zijn er verschillende mogelijkheden om je niet-productiesystemen in te richten, maar dat brengt een hoop uitdagingen met zich mee. Zou het niet geweldig zijn om te weten wat de best practices zijn en waar je rekening mee moet houden bij het creëren van je testdata? Wij praten met twee experts uit de industrie en vragen hen om hun ervaring te delen en jouw vragen te beantwoorden.

Tijdens de sessie duiken Paul Hammersley van EPI-USE Labs en Pepijn Paap van Sogeti in het bredere SAP testdata onderwerp. Neem deel aan de sessie en leer meer over de best practices om kosten te besparen, data sneller beschikbaar te stellen, de privacyregels na te leven en hoe SAP S/4HANA- en SAP SuccessFactors-projecten de testcycli beïnvloeden.
 

​Bekijk hier het partnerwebinar tussen Sogeti en EPI-USE Labs: Til jouw SAP testdata naar een hoger niveau

Watch Webinar Sogeti en EPI-USE Labs: Til jouw SAP testdata naar een hoger niveau on YouTube.


Sprekers

Pepijn Paap: Principal SAP/ ERP Test Consultant & Test Master at Sogeti
Pepijn is een door de wol geverfde SAP Testmanager. Zijn passie voor SAP bracht hem in aansprekende projecten over de hele wereld. Van Singapore tot Noorwegen; overal waren de uitdagingen groot en de projecten complex. Als testmanager staat hij voor kwaliteit. Hij is hij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en deelt zijn kennis regelmatig op conferenties, in trainingen en als coach aan collega’s. Zijn ervaringen als SAP Testmanager en zijn inzichten in de ontwikkelingen in SAP deelt hij met veel plezier!

Paul Hammersley: Product Portfolio Owner for ALM at EPI-USE Labs
Als Head of Application Lifecycle Management bij EPI-USE Labs omvat het protfolio van Paul ook System Landscape Optimization, en zijn hands-on ervaring met het implementeren van Data Sync Manager en het helpen van klanten bij het beheren van gegevens in de breedte van hun SAP-landschap is uniek. Hij heeft gespecialiseerde kennis over gegevensbeveiliging en hoe de GDPR en andere nalevingswetten van invloed zijn op bedrijven die met SAP werken.
 

Voertaal

Engels

Download het White Paper SAP test data: best practices

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om te communiceren over dit onderwerp.

14:00 - 14:45
Webinar Sogeti