Sogeti Sollicitatie Workouts

Sogeti Sollicitatie Workout

Alle tips & tricks

Wil jij tips van recruiters om goed voorbereid  een carrièreswitch te kunnen maken? Meld je dan nu aan voor onze gratis webinars.

 

Webinars

Alle tips & tricks van solliciteren en professioneel profileren op LinkedIn. Vanaf donderdag 1 oktober organiseren we wekelijkse  leuke en leerzame interactieve digitale sessies. Helemaal gratis en toegankelijk voor iedereen. 

Onze enthousiaste en ervaren recruiters nemen je in vier lunchsessies mee in sollicitatieland. Ze delen graag hun kennis met jou. Om ervoor te zorgen dat je goed voor de dag komt, zowel voorafgaand aan een sollicitatiegesprek als tijdens het sollicitatiegesprek. Volg de hele reeks of alleen dat onderdeel waar jij net tegenaan loopt.

Programma

 • 1 oktober - Personal Branding 

  Beschouw jezelf als een merk  en onderscheid je van andere met jouw uniek en onderscheidend vermogen. Personal branding kan jou helpen bij sollicitaties en intakegesprekken. Wij geven jou tips over hoe jij jouw personal brand kunt opbouwen.
  Aanmelden

 • 8 oktober - Hoe bouw je een goed cv?
  We geven je handvatten over de opbouw en invulling van een professioneel cv. Hoe je jouw verhaal hierin  vertelt en waar je de nadruk kunt opleggen om niet onopgemerkt te blijven bij de hiring managers.
  Aanmelden
 • 15 oktober - LinkedIn profiel & posting
  Haal meer resultaat uit LinkedIn en vergroot je impact via dit kanaal. In deze sessie krijg je uitleg over het opbouwen van een vakkundig profiel en hoe je jouw netwerk maximaal kan benutten. 
  Aanmelden
 • 22 oktober - Solliciteren tips & tricks
  Bereid je voor op het gesprek. Wat wil je zeggen en welke vragen wil je stellen? En wat kun je beter níet zeggen?
  Aanmelden

Doe er je voordeel mee en profileer jezelf als een echte pro! 

Kan ik je helpen?

Simone de Boer Teamlead Recruitment
Phone number: +31611602859

12:00 - 13:00
Online Sogeti
12:00 - 13:00
Online Sogeti
12:00 - 13:00
Online Sogeti
12:00 - 13:00
Online Sogeti