De Tech Workout webinars van 14 en 17 juli

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workouts van deze week!

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk hier de Tech Workouts van dinsdag 14 en vrijdag 17 juli

Tech Workouts van 14 en 17 juli

 

Datum Onderwerp Beschrijving Spreker(s)
14 juli

Outputmanagement: More than Word(s)

Output komt meestal niet gewoon uit Word. Leer in deze tech workout wat outputmanagement is en welke rol het speelt in een organisatie. Onze consultants kunnen helpen met het klantgerichter maken van output en efficiënter maken van processen. Hoe? Luister en leer!

Bernadette de Wit

17 juli Technical Publications for you

Detailed tech pub story.

D Yongmit Lepcha


*voor aanmelden en terugkijken, klik ook op de linkjes hierboven en registreer je. Vervolgens ben je aangemeld en kan je de Tech Workout meteen terugkijken als deze al heeft plaatsgevonden. 

Praktische info

  • Dagelijks 30 minuten webinar
  • Tijd: 12.15 - 12.45 uur
  • 20 minuten presentatie van een expert
  • 10 minuten live Q&A

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti