Weekoverzicht Tech Workout Webinars 2 juni t/m 5 juni

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workouts van deze week!

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk hier de Tech Workouts van 2 juni t/m 5 juni.

Tech Workouts van 2 t/m 5 juni:

 

Datum Onderwerp Beschrijving Spreker(s)
2 juni Live Hacking – een live demo van een hack op een webapplicatie

Laat je meenemen in de wereld van hackers… Tijdens deze Tech Workout neemt Tim de Gier (Sr. Security Advisor) je mee in een live-hack op een webapplicatie. Naast de hack, waarbij we je meer vertellen over aanvalstechnieken en tooling, bespreken we ook hoe je de risico’s van een aanval op jouw applicatielandschap kan mitigeren. Een kijkje in de keuken van het grootste Red Team van Nederland!

Tim de Gier
3 juni State-of-the-Art Applied NLP: customer service data Frequently Asked Questions (FAQ’s) en interne kennisbanken worden veelal gebruikt om kennis te delen met klanten of gebruikers. Dit heeft een nadeel: je moet de juiste vragen stellen om de gewenste antwoorden te krijgen. Met behulp van Natural Language Processing (NLP)  zorgen wij ervoor dat vragen op een natuurlijke manier gesteld kunnen worden zodat je de klantervaring en de efficiëntie verhoogd. Paul Verhaar
4 juni Ketenkwaliteit in een SAFe omgeving

Ben je benieuwd naar een ervaringspresentatie over het organiseren van de kwaliteit waarbij meerdere Agile teams betrokken zijn? Jan Santegoets deelt zijn ervaringen in een organisatie die volgens SAFe werkt. Jan gaat onder andere in op de samenwerking in het system team, tussen het system team en de product teams en de afstemming met de business owners en product owners.

Jan Santegoets
5 juni

Digital Twins throughout the product life cycle

Even a drawing on a napkin can function as a digital twin. This session explains how the digital twin emerges and changes its role throughout the product life cycle. Tom van de Ven


*voor aanmelden en terugkijken, klik ook op de linkjes hierboven en registreer je. Vervolgens ben je aangemeld en kan je de Tech Workout meteen terugkijken als deze al heeft plaatsgevonden. 

Praktische info

  • Dagelijks 30 minuten webinar
  • Tijd: 12.15 - 12.45 uur
  • 20 minuten presentatie van een expert
  • 10 minuten live Q&A

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti