De Tech Workout webinars van 21 en 23 juli

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workouts van deze week!

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk hier de Tech Workouts van dinsdag 21 en vrijdag 23 juli

Tech Workouts van 21 en 23 juli

 

Datum Onderwerp Beschrijving Spreker(s)
21 juli

Vision on QA in SAFe

QA is natuurlijk belangrijk, mede daarom heeft Sogeti daarop haar eigen visie geformuleerd. En er komen steeds meer SAFe implementaties die allemaal uniek zijn. Het kan dan ook uitdagend zijn om binnen een SAFe implementatie uw QA-visie een plek te geven.

In ongeveer een half uur geeft Marc Roekens een doorkijkje in hoe de QA-vise van Sogeti te plotten valt op het SAFe model. Hij doet dat vanuit zijn ruime QA-ervaring en vanuit zijn rol als SAFe Program Consultant.

Terugkijken

Marc Roekens

23 juli Usability testen in coronatijd

Juist op het moment dat we meer afhankelijk zijn van digitale middelen dan ooit is het heel uitdagend geworden om gebruikers langs te laten komen om deze middelen te testen op gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring. Niet alleen uitdagend, onmogelijk zelfs. Hoe ironisch. Hoe onderzoek je de gebruikerservaring op afstand? Welke maatregelen moet je nemen als je gebruikers wel langs kunnen komen? En waarom is testen met gebruikers nu zo belangrijk?

Als Sogeti hebben we er afgelopen tijd alles aan gedaan om onze opdrachtgevers toch hun producten op usability te kunnen laten testen. In deze TechWorkout laat Randy zien hoe we vanuit het Sogeti User eXperience Lab en het Usability Guild dit hebben aangepakt.

Terugkijken

Randy Semeleer


*voor aanmelden en terugkijken, klik ook op de linkjes hierboven en registreer je. Vervolgens ben je aangemeld en kan je de Tech Workout meteen terugkijken als deze al heeft plaatsgevonden. 

Praktische info

  • 30 minuten webinar
  • Tijd: 12.15 - 12.45 uur
  • 20 minuten presentatie van een expert
  • 10 minuten live Q&A

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti