Tech Workout: Big (Virtual) Room Planning

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 13 oktober!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk het thema van de Tech Workout van 13 oktober!

De volgende generatie

Een Big Room Planning (BRP) is de sleutel om als organisatie(onderdeel) tot een gezamenlijk en evenwichtige beeld te komen van het werk om handen. Maar hoe geef je hier invulling aan in een periode waarin je wordt beperkt om hier fysiek bij aanwezig te zijn? Laura de Haard neemt ons mee in het nut (en de organisatie van) een Big (Virtual) Room Planning.

  • Spreker: Laura de Haard
  • Moderator: Yorick Leeh

Benieuwd? Meld je aan voor deze Tech Workout op 13 oktober, van 12.15 - 12.45 uur!

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Sogeti Webinar