Tech Workout: Hoe design loyaliteit en zelfs omzet kan beïnvloeden

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 20 oktober!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk het thema van de Tech Workout van 20 oktober!

Het belang van design

Klantinteractie is de zuurstof tussen jouw organisatie en je klant. Het kan dus maar beter gewoon echt goed zijn. Bij Sogeti zijn we ons bewust van het belang van design in het contact met jouw klant. Het beïnvloedt de loyaliteit, je uitstraling/identiteit en zelfs de conversie/omzet.

We leggen je tijdens deze Tech Workout graag uit wat onze visie op design is en hoe je laagdrempelig met design kunt starten en laaghangend fruit kunt plukken. Ben jij erbij?

Benieuwd? Meld je aan voor deze Tech Workout op 20 oktober, van 12.15 - 12.45 uur!

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti