Tech Workout: Hoe integreer je test data in een CI/CD straat?

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 17 november!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Bekijk het thema van de Tech Workout van 17 november!

DATPROF live demo

Hoe ver kan je gaan in de automatisering van het tijdig kunnen beschikken over de juiste test data? Kun je met een kleine subset je test doel bereiken? En hoe werkt dat samen met andere tooling? Met de DATPROF toolset kun je zowel test data subsetten als maskeren. Door inzet van het test data executie platform is verregaande automatisering en integratie in een CI/CD straat mogelijk. Sogeti haar partner DATPROF laat in een live demo zien hoe Jenkins en de DATPROF toolset geautomatiseerd zorgen voor het beschikbaar stellen van de juiste test data. Benieuwd? Meld je aan!

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti