Tech Workout: The State of Performance Engineering 2020

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 8 december!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Bekijk het thema van de Tech Workout van 8 december!

Performance Testing: de laatste trends

Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van performance testing en wat de huidige stand van zaken is in markttrends en nieuwe technische ontwikkelingen? Doe dan mee met deze Tech Workout!
 
Bij Sogeti zien we de vraag naar performance engineering toenemen onder onze klanten en professionals. Om inzicht te krijgen in hoe de performance test / engineering wereld er nu uitziet, hebben Sogeti en Neotys een onderzoek uitgevoerd. Resulterend in het rapport 'The State of Performance Engineering 2020'. In deze technische training kun je deelnemen aan het gesprek met de auteurs van het rapport. Vanuit Sogeti komen Antoine Aymer, Richard Ammerlaan en Twan Koot samen met Henrik Rexed van onze partner Neotys. De sessie is in het Engels.
 
Het rapport The State of Performance Engineering 2020 lezen? Download het volledige rapport!

  • Moderator: Richard Ammerlaan
  • Sprekers: Antoin Aymer (Sogeti FR), Twan Koot & Henrik Rexed (Neotys)

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti