Tech Workout: Systems Engineering Digital

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 9 oktober!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk het thema van de Tech Workout van 9 oktober!

De volgende generatie

In deze Tech Workout geeft Pierre-André Vandelle inzicht in hoe we het French Space Agency helpen om gebruik te maken van de volgende generatie digital systems engineering en hoe je de interactie met het ecosysteem van partners kunt vergemakkelijken.

  • Spreker: Pierre-André Vandelle
  • Moderator: Tom van de Ven

Benieuwd? Meld je aan voor deze Tech Workout op 9 oktober, van 12.15 - 12.45 uur!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Sogeti Webinar