Tech Workout: Test data - zelf maken of anonimiseren?

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 27 oktober!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk het thema van de Tech Workout van 27 oktober!

Next level presenteren

Hoe zorg je er nou voor dat je aan bruikbare test data komt? Is het dan juist handig om synthetische data of om met geanonimiseerde data te werken. En hoe maak je dat dan? Is van scratch af aan opbouwen of juist het gebruik van bestaande data beter?

Sogeti gebruikt hiervoor in het veld DATPROF Privacy als gereedschap. Hierdoor houd zij rekening met de privacy wetgeving en zorgt ze voor representatieve test data op het juiste moment. Haar partner DATPROF laat in deze Tech Workout op een live database zien hoe je dit eenvoudig doet.

  • Presentatoren: Dirkjan Kaper, Michael de Boer (Datprof) en Bert Nienhuis (Datprof).
  • Moderator: Wouter Ruigrok

Benieuwd? Meld je aan voor deze Tech Workout op 27 oktober, van 12.15 - 12.45 uur!

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti