Tech Workout: The Power of Power BI: tips & tricks

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 1 december!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Bekijk het thema van de Tech Workout van 1 december!

The Power of Power BI: tips & tricks

In deze sessie gaan we laten zien hoe eenvoudig je een dashboard kunt maken in Power BI. We gaan laten zien hoe naadloos de integratie met Microsoft 365 is. Je gaat zien hoe eenvoudig je een SharePointlijst als bron kunt gebruiken en een rapportage kunt publiceren op een Teams- of SharePoint site. Daarnaast vele tips en tricks over wat wel en niet werkt in Power BI.  Benieuwd? Meld je aan!

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti