Tech Workout: Up your presentation skills with OBS

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 16 oktober!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is. Bekijk het thema van de Tech Workout van 16 oktober!

Next level presenteren

Het is tegenwoordig gebruikelijk om technische onderwerpen vanuit huis te presenteren. Onze online vergader- en presentatietools komen met steeds meer functies om dingen mooi te maken en beter te kunnen presenteren. Met behulp van open source-tooling zoals OBS kunnen we online presenteren nog meer verbeteren. Benieuwd? Bekijk de mogelijkheden in deze Tech Workout!

  • Spreker: Max van Eijndhoven
  • Moderator: Tom van de Ven

Benieuwd? Meld je aan voor deze Tech Workout op 16 oktober, van 12.15 - 12.45 uur!

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti