What Matters Now TV: Navi Radjou

What Matters Now TV

Ontmoet bestsellerauteur Navi Radjou

We nodigen je uit voor een live gesprek van 60 minuten in onze studio met bestsellerauteur Navi Radjou over zijn aanstaande boek ‘Conscious Society’. Meld je hier aan voor de live uitzending op ons YouTube-kanaal. De uitzending vindt plaats op 23 september van 15:00 - 16:00 uur!

Direct aanmelden

Het zijn verwarrende tijden. Er gebeuren zoveel dingen tegelijk dat we niet meer weten waar de prioriteiten gelegd moeten worden. Welke acties moeten organisaties en instituten nu ondernemen om succesvol te zijn in een Post-COVID maatschappij?

We nodigen je uit voor een live gesprek van 60 minuten in onze studio met bestsellerauteur Navi Radjou over zijn aanstaande boek ‘Conscious Society’.

Conscious Society & Frugal Innovation

Navi Radjou legt in Conscious Society uit dat het menselijk bewustzijn een update nodig heeft. Zijn uplifting boek gaat over het opnieuw definiëren van wie we zijn en het opnieuw uitvinden van hoe we consumeren, werken, omgaan en leven. Maak kennis met zijn ideeën en praktische adviezen over frugal innovation en corporate culuture. Navi's werk verschijnt onder meer in Fast Company, Harvard Business Review en strategy + business, MIT Sloan Management Review. Hij is een levenslange student van yoga, ayurveda en boeddhistische (Vipassana) meditatie.

Het gesprek wordt gevoerd door Michiel Boreel, Sogeti's Group CTO, en Menno van Doorn, SogetiLabs Research director.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de live uitzending op ons YouTube-kanaal. De uitzending vindt plaats op 23 september van 15:00 - 16:00 uur.

Direct aanmelden
 

Deel dit event

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985

15:00 - 16:00
Webinar Sogeti