What Matters Now TV: Nina Schick’s Infocalypse

What Matters Now TV

Ontmoet journaliste en auteur Nina Schick

We nodigen je uit voor een live gesprek van 60 minuten in onze YouTube studio met Nina Schick om te praten over haar verontrustende boek ‘Deepfakes: The Coming Infocalypse’. Meld je hier aan voor de live uitzending op ons YouTube-kanaal. De uitzending vindt plaats op 21 oktober van 16:00 -17:00 uur.

Aanmelden

Deepfakes and the infocalypse

Het zal binnenkort onmogelijk zijn om te zeggen wat nog echt is en wat nep is. Geavanceerde AI-technologie is nu in staat om het uiterlijk en de stem van mensen over te nemen, hen dingen te laten doen die ze nog nooit hebben gedaan, op plaatsen waar ze nog nooit zijn geweest en dingen te laten zeggen die ze nooit hebben gezegd. Deepfakes, vervalsingen, trollen, bots, nepnieuws en complottheorieën zijn allemaal tekenen voor de aanstaande infocalypse.

Onderzoeksjournalist en auteur, Nina Schick zal tijdens What Matters Now TV spreken over haar nieuwe boek 'Deepfakes: The Coming Infocalypse'. Tijdens dit live gesprek van 60 minuten bespreken we de mogelijke gevolgen van mis- en desinformatie en hoe nieuwe technologieën geopolitiek, de democratie en onze volksgezondheid hervormen.

Het gesprek wordt gevoerd door Michiel Boreel, Sogeti's Group CTO, en Menno van Doorn, SogetiLabs Research director.

Aanmelden

Doe mee met ons studio-gesprek gedurende 60 minuten met Nina. Je zult horen waar haar nieuwste boek over gaat en waarom deepfakes en de infocalypse er nu toe doen. Via het YouTube-kanaal kun je het gesprek aangaan, opmerkingen maken en vragen stellen. 21 oktober, Tijd: 16:00 - 17:00. Als eerste de link ontvangen? Meld je aan!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985

16:00 - 17:00
Sogeti Webinar