SOC Monitoring op AWS - Cloud Meetup

Cloud Meetup

Hoe houd je een Cloudomgeving continu veilig?

Wat vandaag een veilige Cloudomgeving is, kan morgen een open deur voor hackers zijn. Daarom organiseren wij de Meetup SOC Monitoring op AWS. 

Aanmelden

SOC Monitoring op AWS

Gebruikmaken van cloud-native services voor cloud specifieke monitoring 
 
IT-landschappen evolueren snel en hackers evolueren net zo snel mee! Om 'in control' te blijven, moet de beveiliging in een steeds hoger tempo verbeteren. Tijdens deze meetup bespreken we de meest recente veranderingen op het gebied van SOC-monitoring, de essentie van beveiliging in de Cloud en hebben we het over cloud-native services om de AWS-omgeving te beveiligen. Binnen Sogeti hebben we een cloud-native beveiligingsbasislijn opgezet, bestaande uit zeer redundante, schaalbare blokken met services. Ook deze zullen wij in de Meet up met je delen.

Programma

  • Introductie en welkom bij de ‘Behind the Cloud Meetup Group’ door Roger Grummels

  • SOC Monitoring op AWS door sprekers: Bryan Beekhof (Security Officer Sogeti) & Menno Stroes (AWS Cloud Consultant)

  • Afsluiting + tijd voor vragen

Bryan Beekhof is Architect Cyber Security
Binnen de Delivery Organisatie van Sogeti is Bryan als Chief Security Officer verantwoordelijk voor de SOC ontwikkeling en het security beleid.

Menno Stroes is een gedreven cloud Consultant met de focus op de AWS Cloud
Binnen het cloud-domein heeft Menno zich gericht op het ontwikkelen en onderhouden van “cloud-native” infrastructuren, het begeleiden en migreren van applicaties richting de cloud en het adviseren en optimaliseren van bedrijfstechnische processen in het cloud-domein.

Zien we je daar?

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Jurjan van Slooten Recruiter
Phone number: +31625755543

16:30 - 18:00
Online Teams