Frontend Lightning Talks - Hybrid/Native development

Meetup Frontend Lightning Talks

Alles omtrent frontend

Word je enthousiast van Vue, React, Angular, Ionic, Capacitor of iets anders met betrekking tot frontend? Haak dan aan bij een van onze Meetups. Voor zowel beginnende als ervaren frontend-ontwikkelaars.

Aanmelden

Front-end Meetup

We maken ons klaar voor al weer de zevende editie van Frontend Lightning Talks! Als je geïnteresseerd bent in Hybrid/Native development, meld je dan gratis aan! Er zullen drie korte inhoudelijke presentaties gegeven worden. Hierdoor haal jij maximale inspiratie uit deze avond! 

Programma

  • 19:00 - 19:10 uur: Welkom
  • 19:10 - 19:30 uur: Native vs Hybrid – Emiel Lensink
  • 19:30 - 19:50 uur: Hoe Philips AI toevoegt aan native apps met Tensorflow - Martyn de Vries
  • 19:50 - 20:10 uur: Volgt later
  • 20:10 - 20:30 uur: Afsluiting en napraten

Native vs Hybrid – Emiel Lensink

Dus jij wil een app voor jouw klanten? Waar begin je en welke technologieën kun je gebruiken? Moet je een native of een hybride app bouwen? Wat is native en wat is hybride? In deze talk legt Emiel alles uit over Native en Hybrid apps. Wat zijn hun voor- en nadelen en wanneer moet je de ene boven de andere kiezen. Hij beschrijft ook enkele van de technologische keuzes die je hebt en hij legt enkele van de populaire frameworks uit.

Hoe Philips AI toevoegt aan native apps met Tensorflow – Martyn de Vries

Martyn de Vries werkt voor Philips aan een baanbrekend project dat hij zal presenteren om je te inspireren over hoe AI wordt gebruikt in native apps. Het project is gebouwd als proof of concept en heeft als doel om het potentieel te zien van het gebruik van IA bij het meten van het volume in de fles. Tensorflow is een volledig open-sourceplatform voor machine learning en wordt ondersteund door Google.  Martyn laat zien hoe Philips het gebruikt om de bestaande Philips Avent-app slimmer te maken.

Aanmelden

Deel dit event

Kan ik je helpen?

Werken bij Sogeti

Nieuwsgierig naar hoe het is om bij ons te werken?

Naar vacatures

of lees verhalen van collega's

Naar blogs

19:00 - 20:30
Online Meetup