Sogeti-Java-Meetup

Becoming Sherlock Holmes: Solving Mysteries with Cloud Native Observability

De Sogeti Java Community organiseert op woensdag 14 december een mooie inhoudelijke meetup over Cloud Native Observability. Terugkijken?

Container orkestratie

Tegenwoordig zijn applicatielandschappen complexe structuren geworden. Microservice architecturen met container orkestratie op hybride cloud aanbiedingen hebben zowel onze levering versneld als de complexiteit vergroot van wat we bouwen en onderhouden. Met al deze bewegende delen wordt het steeds moeilijker om problemen te vinden en op te lossen die zich tijdens de dagelijkse werkzaamheden voordoen.

Watch Becoming Sherlock Holmes: Solving Mysteries with Cloud Native Observability on YouTube.

De verborgen details

Stel je Londen voor in de 19e eeuw bij nacht. Er hangt een zware mist over de stad en in de verte is de tijd op de Big Ben nauwelijks te zien. De perfecte setting voor een Sherlockiaans mysterie. Zo zien veel productie-omgevingen er ook uit. Je kunt sommige details zien, maar ook veel belangrijke dingen zijn verborgen in de mist.

Terugkijken

Hoe kunnen jij en je team worden als Sherlock Holmes en zeggen: "Elementary my dear Watson"? In deze meetup laat Mark van der Walle, Lead Software Architect bij Sogeti, een aanpak zien om productiemysteries op te lossen. Ontdek de speurder in jezelf en kijk het terug.

 

Kan ik je helpen?

Mark van der Walle Lead Software Architect
Phone number: +31 (0)6 152 279 08

19:00 - 20:15
Online Meetup