Sogeti Java Community Meetup

Sogeti Java Meetup

Niemand minder dan Victor Rentea sluit de Clean Code en Clean Architecture reeks van de Sogeti Java Community Meetup reeks af.

Aanmelden

In mei en juni staat de Sogeti Java Community Meetup in het teken van Clean Code en Clean Architecture. We hebben al een aantal geweldige bijeenkomsten gehad over het opschonen van je code met behulp van de Java Roadmap. Op 23 juni is de laatste sessie.

Victor Rentea

Wie kan er beter voor de grande finale van dit thema zorgen dan de Roemeense Java-kampioen, Clean Code Evangelist en bekroonde conferentiespreker Victor Rentea! Doe je gordels om, want Victor zorgt voor een sessie van een uur die een echte achtbaan belooft te worden. Dus wees erbij op 23 juni van 17:00 tot 18:00!

Aanmelden

Codeersnelheid verdubbelen - Intellij productiviteitstips

Victor zal enkele van de trucs onthullen die worden gebruikt door de snelste Java-ontwikkelaars ter wereld. Die jouw dagelijkse codeersnelheid na slechts enkele dagen oefenen omhoog zullen doen schieten.

Door sneller code te schrijven, te bewerken, te navigeren en te refactoren, kun je je concentreren op je doelen en kun je experimenteren met verschillende ontwerpideeën zonder kostbare tijd te verspillen.
Tucs die we gaan delen:

  • Geavanceerde automatische aanvulling: over-dot, TAB, typebewust, statica, boilerplate genereren
  • Live-sjablonen en Postfix-uitbreiding
  • ALT-ENTER-gestuurde codering
  • Multi-cursor - waardoor ik Eclipse opgaf
  • Volledige verklaring
  • Navigeren als een professional
  • Java 8-functies

en nog veel meer, allemaal samengesteld met de hulp van vele JetBrains-mensen.

Over Victor

Victor is een Java-kampioen en een onafhankelijke trainer die sinds 2014 webinars geeft voor tientallen bedrijven over de hele wereld. Zijn passie is Simple Design, Refactoring en Unit Testing, waarover hij regelmatig spreekt op topconferenties, maar ook voor de Boekarest Software Craftsmanship Community dat hij heeft opgericht. Op victorrentea.ro vind je zijn blog, beste talks, trainingscurriculum, live masterclasses en sociale kanalen.

Aanmelden Meetup

Heb je nog vragen?

Martien Verstralen Community Manager Java
Phone number: +31 886 606 600

17:00 - 18:00
Meetup Online - Teams