SAP Power training 24 juni 2022

Powertraining SAP Testing

Passie voor SAP Testing

Binnen Sogeti hebben we een zeer actieve community op het gebied van SAP Testing. Onze passie voor SAP Testing delen we graag op vrijdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 met jou aan de hand met deze gratis Powertraining SAP Testing.

Aanmelden

Grip houden dankzij SAP Testing

Gebruik jij SAP-software? Dan zijn de bedrijfsprocessen in jouw omgeving van cruciaal belang voor de organisatie. Regelmatig zul je ook met wijzigingen in die SAP-omgeving te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in processen, uitbreidingen van functionaliteiten en noodzakelijk (technisch) onderhoud om innovatie mogelijk te maken. Het doorvoeren van deze wijzigingen brengt de nodige risico’s en kosten met zich mee. Dankzij SAP Testen behoud je grip op de kwaliteit van de door te voeren wijzigingen en de kosten die hieraan verbonden zijn. Op vrijdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 ben je hartelijk welkom op onze SAP Testing powertraining. 

Wat ga je leren?

Na afloop van de opleiding kan je, en heb je, onder andere:

  • Overzicht over SAP en modules
  • Ontwikkelingen binnen SAP; SAP ECC &  SAP S4/HANA
  • Testing solutions in SAP
  • TMAP Building Block voor SAP
  • Testen van SAP modules
  • Basis van SAP Test Automation

Wat ga je doen?

Gedurende de Powertraining wisselen theorie en praktijkverhalen elkaar af. In vogelvlucht ga je langs diverse aspecten van het zeer uitgebreide vakgebied SAP Testing. Er is ruimte voor vragen en discussie.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze opleiding is bedoeld voor personen die (opnieuw) kennis willen maken met het testen van SAP. Of je nou testspecialist met ervaring in SAP bent of beginnend in het testen in SAP. Je steekt altijd iets op tijdens deze training!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Jannette Willemsen Lead Recruiter
Phone number: +31615225443

10:00 - 12:00
Online GoToWebinar