Afstudeerstage Meet & Greet

Stage Meet_Greet

Op zoek naar een mooie IT-afstudeerstage?

Zit jij in het laatste jaar van je HBO of WO? Aanmelden voor de afstudeerstage Meet & Greet @ Sogeti kan helaas niet meer. Bekijk de stagevacatures.

Naar vacatures

Afstudeerstage Meet & Greet

Zoek jij naar een mooie afstudeerstage in de IT die meteen ook een boost kan geven aan je carrière? Kom dan op donderdag 3 juni naar onze Afstudeerstage Meet & Greet. Deze middag vertellen we je alle ins & outs over wat de stages inhouden bij Sogeti, en heb je de mogelijkheid om met afstudeerders en stagebegeleiders van de expertise van jouw keuze in gesprek te gaan. Zo kom jij erachter of een stage bij Sogeti bij jouw wensen aansluit. Last but not least sluiten we de meet & greet af met een knallende pubquiz. 

Aanmelden

Deze expertises komen aan bod:

Programma

15.00-15.30 uur:  Digitale Meet & Greet @ Sogeti
Tijdens de introductie vertellen we je graag meer over Sogeti en wat de stage inhoudt.

15.30-16.00 uur: Sneak Peak - breakoutroom sessie
Tijdens deze interactieve sessie vertellen een stagebegeleider en afstudeerder jou over hun stage-ervaringen, hoe je wordt begeleid binnen Sogeti, wat je allemaal kunt leren en welke mogelijkheden er zijn, én is er tijd om vragen te stellen.

16.00-16.30 uur: Work Hard, Play Hard! Dé pubquiz!
De titel zegt het al: work hard, play hard. De 'Fun' factor vinden wij heel belangrijk bij Sogeti. Terug in de plenaire sessie is het daarom ook de hoogste tijd voor een pubquiz waarbij je een te gekke prijs kunt winnen! Mocht je nog vragen hebben, daar is natuurlijk ook alle ruimte voor.

Aanmelden kan helaas niet meer. Mocht je vragen hebben over onze stages? Bel,  app of mail me. Ik help je graag!

Young and Eager

Bekijk dan onze vacatures voor de verschillende stagemogelijkheden en solliciteer vandaag (!) nog. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naar afstudeerstages

Kan ik je helpen?

Anouk van der Lijn Recruiter
Phone number: +31 886 606 600

15:00 - 16:30
Online Teams