Codefest

Codefest codingame

Coderen, creëren, je draait je hand er niet voor om

Doe mee aan onze Codefest-game-challenge en maak kans op hardware of een potentiële nieuwe baan. Speel, oefen, leer en laat zien wat je kan terwijl je de andere deelnemers uitdaagt. Maar vooral: heb lol!

Aanmelden
 

Codingame in 10 dagen

Programmeren doe je dagelijks. Je draait je hand er niet voor om. Maar hoe vaak krijg je de kans om je te meten aan andere developers en programmeurs? Dat kan nu!
Sogeti lanceert een uitdagende 10-daagse codingame wedstrijd in 13 landen! In het VK, Ierland, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Zweden, Finland, Noorwegen, de VS en India. De challenge begint op 26 juli, en je moet je opdracht voltooien voordat de tijd om is op 5 augustus einde dag.

De challenge

Deze wedstrijd is een AI-programmeerwedstrijd voor meerdere spelers waarbij je 10 dagen de tijd hebt om een autonome bot te ontwikkelen die een bepaald spel kan spelen. Daag je vrienden uit en kijk hoe je het doet tegen developers uit 13 landen!

De wedstrijd loopt van 26 juli om 12:00 tot eindigt op 5 augustus om 23:59.

De ranking wordt bepaald met behulp van een TrueSkill-achtig beoordelingssysteem. Bij elke nieuwe inzending worden nieuwe uitdagingen gelanceerd. Als deelnemer mag je zoveel inzenden als je wilt.

  • Schrijf je in op Codingame
  • Selecteer een van de 25+ talen
  • De code-editor geeft je een standaardcode om je op weg te helpen
  • Test je code in de testarena
  • Nodig je vrienden uit om ook mee te doen

 

Speel, oefen, leer en laat zien wat je kan terwijl je de andere deelnemers uitdaagt. Maar vooral: heb lol!

Schrijf je nu alvast in en dan zien we je op 26 juli 2021!

Inschrijven
 

Vragen? Stel ze gerust.

Irma Hagemans Manager Arbeidsmarkt Communicatie

09:00 - 23:58
Online Codingame