SoConnect Data Meetup

Deep Dive Purview Unified Data Governance

SoConnect Data

Purview Unified Data Governance is de tool in Microsoft Azure waarmee je de governance kan managen over the data estate in Azure. In deze SoConnect Data duiken we in interessante aspecten en features van de tool. Bekijk hem hier.

Purview Unified Data Governance is de tool in Microsoft Azure om de governance over de data estate in Azure te beheren. Het maakt automatische ontdekking van jouw dataproducten mogelijk en classificeert data op basis van vooraf gedefinieerde of aangepaste classificatieregels.

In deze sessie duiken we in interessante aspecten en features van Purview Unified Data Governance in Azure zoals:

  • Purviews meta data model;
  • Hoe je managed en self-service data policies maakt;
  • Het creëren en onderhouden van toegangsworkflows;
  • Een demo over het gebruik van de Purview REST API.
Watch SoConnect - Data   Deep Dive Purview Unified Data Governance on YouTube.

Wij raden deze sessie aan voor Data management specialisten, Data & Informatie analisten, Architecten en Data engineers.

Sogeti Data Professionals

Bij Sogeti brengen we hoogwaardige data-oplossingen naar onze klanten. Met onze expertise in technologie ondersteunen onze klanten in bij het bereiken van zowel hun maatschappelijke als strategische doelen. De kennis die we als Data Community hierbij opdoen delen we met jou. Deze meetup is bedoeld om je te informeren over en uit te nodigen in de discussie op het gebied van Data services, Data platforming, Data management en Data science onderwerpen.

Kan ik je helpen?

19:00 - 20:00
Online Meetup