SoConnect Data Meetup

Sustainable agile launderette

SoConnect Data

De agile aanpak lost problemen op. Maar is agile de oplossing voor alle veranderingen? Met de 'sustainable agile launderette' wijzen wij je in deze SoConnect Data op 13 juli de weg om agile tot een succes te maken. Bekijk het hier.

Het is gaaf om te zien hoe de agile aanpak problemen oplost! Het genereert echte waarde, ondersteunt het geluk van mensen en stimuleert delivery op basis van zakelijke behoeften. Maar is agile de oplossing voor alle veranderingen? Kunnen we écht zeggen dat de agile aanpak de gouden greep is voor succes?

Watch SoConnect Data - The Sustainable Agile Launderette on YouTube.

In deze SoConnect Data Meetup deelt agile coach Maarten Veldhuis zijn ervaring rond dit onderwerp. In zijn datawerkplek bij verschillende klanten merkte Maarten dat tastbare bedrijfswaarde moeilijk te realiseren is. Bovendien herkent hij het merkbare effect op de waargenomen of gemeten teaminspanningen en prestaties. Wanneer je dus toch voor een agile aanpak kiest, is het niet per definitie een feit dat je er überhaupt in zult slagen om de winst die het op papier oplevert uit te graven. Het zou zelfs een remmend effect kunnen hebben.

Om dit te bewaken en tegen te gaan heeft Maarten de 'sustainable agile launderette' in het leven geroepen. Hiermee brengt hij je niet alleen de selectiecriteria/randvoorwaarden voor agile, hij wijst je ook de weg om agile tot een succes te maken.

Deze sessie is vooral bedoeld voor projectmanagers, agile coaches, product owners en team managers.

Aanmelden bij onze SoConnect Data Meetup groep?

Er worden regelmatig nieuwe meetups georganiseerd. Meld je hier aan. 

Aanmelden

 

Kan ik je helpen?

19:00 - 20:00
Online Meetup